Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lányok! Mi történt életetek legcikibb randiján?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok arra, hogy kivel mi történt :) Akár tanácsokat is megoszthattok.A kérdés remélem egyértelmű! :)2013. szept. 28. 18:12
1/8 anonim válasza:
Volt egy srác, egyik jóbarátom ismerőse volt, így ismertem meg, neten keresztül. Nagyon sokat beszélgettünk, hetekig, napi 8-9 órát, eléggé úgy nézett ki, hogy minden klappol közöttünk. Megbeszéltünk egy találkát, és bármennyire is szimpatikusak voltunk egymásnak élőben is, egyszerűen sehogy sem tudtunk beszélgetni... Mind a ketten félénkebbek voltunk, mint a gépnél, és kb. semmiről se tudtunk mesélni a másiknak, mert a zavarban levéstől nem nagyon jutottak eszünkbe dolgok. Elég ciki volt, rájöttünk, hogy nem illünk össze.
2/8 anonim válasza:
1., válaszoló ezért nem jó farsangon csajozni :D
3/8 anonim válasza:
2-es:
Ez nem igaz, h vki ennyire félénk legyen, én is a félénkebb srácok közé tartozok, de ezt azért nem tudom elképzelni, inkább attól félnék, h nem jön be ő/én neki.
4/8 anonim válasza:
Anyám hazaküldte a srácot, mert megtalálta az erkélyemen bujkálva. :DD
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akik normálisan nem katicásan válaszolt azoknak zöld kéz! :)
2013. szept. 28. 19:02
6/8 anonim válasza:
Én sem igazán tudtam beszélgetni a sráccal. Neten ismertük meg egymást, szinte tényleg minden témát kiveséztünk már addigra, mire találkoztunk. Elég gáz volt, amikor akár negyed óráig is csak ültünk egymás mellett és semmit nem mondtunk.
7/8 anonim válasza:
2/7-es:
Miért nem kerestetek egy wifis helyet, s okostelóval talán ment volna, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!