Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legcikibb dolog ami csokolózás közen előfordult veletek fiúk/lányok?
Szememre hánytak valamit.
Szerintem borsó volt, némi hússal.
randizgattam egy fiúval sétálgattunk a parkban, beszélgettünk. Elkezdtünk csókolózni nekem annyira nem jött be a csókja ezért abba is hagytam egy idő után de ő annyira belemelegedett a dologba hogy csak úgy járt a nyelve elhúztam az arcom tőle hirtelen mivel nem vette a lapot hogy elég volt és az orromba nyalt annyira csókolózott :D így vissza gondolva már csak nevetek rajta de akkor elég ciki volt még jó h már sötét volt :P :)
20L
Hát, még csókolózás előtt történt. Nagyon zavarban voltam és féltem, és azt mondtam szegény lánynak, hogy "ne gyere közelebb mert megcsókollak". :D
Természetesen nem hallgatott rám, és csók lett a vége.
velem is volt olyan,mint az első válaszolóval:)
nagyon ciki volt..
meg most fesztiváloztam és egy nagyon helyes sráccal csókolóztunk,de részeg volt és egyszer összekoccant a fogunk..de aztán az este további része elfeledtette velünk ezt az apró hibát:)
Szólnom kellett neki, hogy ne vágjon mindjárt a közepébe (első csókja volt), utána pedig párszor összekoccant a fogunk... de nem volt vészes, és azóta egyre ügyesebb benne :D
22/f
Nekem barátom egyszer ilyen röfögő hangot adott ki véletlenül. Sajnáltam szegényt, égett rendesen, még én is valamiért égtem...
Meg olyan is volt, hogy mikor befejeztük a csókolózást utána közvetlenül nagyon sok nyála kifolyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!