Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Csokolozas, smarolas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Csokolozas, smarolas kozben ti hol szoktatok tapizni\fogdosni a baratnotok?

Figyelt kérdés
inakbb fiuk velemenyre vagyok kivancsi, de a lanyok is leirhatjak eszreveteleiket.
2013. aug. 20. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A szobájában:D Legalábbis utcán nem nagyon..
2013. aug. 20. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
A derekát, a hátát simogatni, vagy átkarolom. Ha senki nem lát akkor volt már olyan is, hogy letapiztam a fenekét. 16/f
2013. aug. 20. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Cici, nyak simi, váll, fenék markolás, arc simi....comb
2013. aug. 20. 19:44
 4/10 A kérdező kommentje:
az elso valaszolonak: ugy ertem h melyik testreszet..
2013. aug. 20. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
fenekét főleg nekem az a kedvencem :D
2013. aug. 20. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én barátom: fenék, comb, mell,hát.. Igazából mindenhol.
2013. aug. 21. 00:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Tarkó és fej határánál a hajába túrva
2013. aug. 21. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:
én lány vagyok,de az előző srác,akivel csókolóztam, a derekamnál fogva magához húzott, a fenekemet fogdosta, nyilvánosan képes volt a melltartómat kicsit félrehúzni(szerencsére sötét volt) és időként a fülemet és a vállamat harapdálta...ő volt a legjobb:)) annyira izgató volt..szerintem 2 perc után nedves voltam..
2013. aug. 24. 19:15
 9/10 Bimbo95 válasza:
hát simogatása, tarkó simogatása, fenék mindenképp, én az utcán a ciciket nem ajánlom mert nem közszemlére való, do otthon azt is mindenképp, hajba túrás
2013. aug. 26. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Lány vagyok.:D Nálam mindig úgyvan, hogy először nyak/haj, utána lecsúszik a keze a hátamra, lejjebb a derekamra, és van amikor enyhén megérinti a fenekem.:D
2013. szept. 28. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!