Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Ti hányadik randin csókolóztatok először a 'leendőtökkel'?
Figyelt kérdés
kort is írjatok, lécci:)2013. júl. 18. 00:10
1/15 anonim válasza:
Hát ez attól függ hány évesen :)
2/15 Cyklon válasza:
Ebbe a kérdésbe bele tartoznak azok a nők is akikkel még nem találkoztam? :D
3/15 anonim válasza:
14 Éves voltam amikor elsőnek volt pasim ,akkor már együtt voltunk pár napja. Csak kézfogás volt meg ilyenek.De nem emlékszem pontosan régen volt már
4/15 anonim válasza:
A jelenlegit amikor elsőnek találkoztunk szét csókoltam ..mert már alig vártam hogy enyém legyen.Ez egy gyönyörű hosszú történet :)
5/15 anonim válasza:
2-4. randi. Ha az 5. nincs semmi, akkor csak barátkozik.
7/15 anonim válasza:
apám mennyi büdös ringyó van itt
8/15 anonim válasza:
mi egy buliban ismerkedtünk meg és már ott megcsókolt, de persze előtte egy csomót beszélgettünk:)
7.: szerintem ez nem ringyóság, egyszerűen érzed, ha vki nagyon tetszik, v nagyon kedveled és akkor nem kell vesztegetni az időt:)
18L
9/15 anonim válasza:
Pontosan.igazad van előző.. együtt is vagyunk azóta is és leis feküdtünk második nap.. és ez már pár éve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!