Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/lányok! Ti hányadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok! Ti hányadik randin csókolóztatok először a 'leendőtökkel'?

Figyelt kérdés
kort is írjatok, lécci:)

2013. júl. 18. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5. randin azt hiszem vagy 6.-on.

19/L

2013. júl. 18. 01:44
 12/15 anonim ***** válasza:

első randin volt... épp hogy megérkeztem, köszöntem neki beültünk a kocsiba és már le is kapott olyan hirtelen jött... állítólag hogy oldja a feszültséget :D ami volt is mert két éve ismertem már de nem volt semmi addig

17/L

De ha rajtam is múlna akkor nem kapkodnám el :D ha meg van a vonzalom esetleg első randin persze de mondjuk amikor elbúcsúzunk :D

2013. júl. 18. 02:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Az exem, az a 4. randin csókolt meg, ha jól emlékszem...

A mostani barátom az 1. randin.

2013. júl. 18. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem randiztunk. 2 évig azt hittük egymásról, hogy barátok vagyunk, pedig mindvégig szerettük egymást. 17 évesen egy hosszú történet után egyszer csak elcsattant egy szerelmes, szenvedélyes csók, amit hopp az ágy követett.
2013. júl. 18. 23:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Minden pasival akivel valaha jártam, az első randin csókolóztam, és a férjemmel is.

De a leges legelső csókom 11 évesen volt, ő nem volt a pasim.

27/N

2013. júl. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!