Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog ha a barátom, elég hosszú csókolózás közben a fenekemet markolássza?
Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok az ilyennel megszokva, csak azért kérdeztem, hogy normális-e.:D2013. jún. 15. 23:00
3/10 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed? Az lenne a gáz, ha nem tenné!
5/10 Pendulum92 válasza:
Képzeld, én néha még akkor is megfogom neki, ha nem is csókolózunk! :D
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat..megnyugodtam:D
2013. jún. 15. 23:24
8/10 anonim válasza:
Én is köszönöm a lepontozást. Gyanítom nem a válaszomnak szól, "pofára" megy. Nagyon intelligens.
9/10 A kérdező kommentje:
Én személy szerint senkit nem pontoztam le, nem is ismerem a szabályokat, csak regisztráltam, hogy megkérdezzek valamit..szóval én ezt nem tudom, hogy működik!
2013. jún. 15. 23:37
10/10 anonim válasza:
Persze ízlés kérdése is. Ha épp nagyon zavar, szólj neki :-)
Nekem a barátnőm is szereti a fenekemet, van, hogy úgy bújik hozzám, hogy kétoldalról megfogja :-) Néha meg akkorát csap rá, hogy megijedek :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!