Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összecsinálom magam mindjárt, annyira izgulok a randim miatt! Aludni sem tudok! Mit csináljak? Megőrülök!
Miután elmesélted, hogy mi történt végül, jó volt-e stb., azt is elárulhatnád, hogy hogy a fenébe lehet egy tanárnál elérni, hogy elhívjon randizni. :D Ööö... nem (csak) magam miatt kérdem... :P Biztosra veszem, hogy rengeteg lány van még ezen az oldalon, akit érdekelne. ;)
L/21
Arra, hogy hány éves, hol tanított inkább nem válaszolok.Hogy hogy lehet eddig eljutni? Könyvet lehetne róla írni...akit érdekel, írjon privátot, bár nálam befuccsolt a dolog, de ha ütöttem volna a vasat, amíg meleg, akkor lehet nem így végződött volna! :)
Megtanultam pár dolgot a saját bőrömön, mesélek szívesen, ha valakinek segítség kell.
Majdnem teljesen biztos voltam a dolgomban, de hatalmas orbitális pofára esés lett belőle, végig bőgtem a napot. De már jól vagyok.Többet nem kell már halálra izgulnom magam...Még tele vagyok indulattal,dühvel (magamra), értetlenséggel, de idővel majd biztos jobb lesz. Olyan tanár-diák szappanoperát rittyentettünk össze, ami valami egészen elképesztő...áhh, fenébe az egésszel.
Nagyon kedves tőled! :)
Az történt, hogy visszavonulót fújt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!