Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a szép, nőies, gyönyörű arcú lányokért, de úgy érzem, sosem leszek egy szinten velük, mit csináljak?
Tudom hogy most majd megkapom, hogy felszínes vagyok, de nem tehetek róla, a nagyon szép, igényesen öltözött, nőies csajokért megőrülök, olyan érzést keltenek bennem amilyet a többi nem tud.
Borzasztóan vágyom rá, hogy lehessen egy ilyen barátnőm, de úgy érzem, hogy nem vagyok elég helyes egy ilyen mellé. Amúgy mindent megtennék egy ilyen lányért, kiszolgálnám, imádnám, ő lenne az életem középpontja, de tudom, hogy ez nem elég, ha helyesnek meg nem tart :(
Ez baromság, hogy minden szép nő felszínes, könnyűvérű! Én átlagos sem nagyon vagyok, de jó néhány barátnőm, ismerősöm gyönyörű és teljesen normálisan állnak a pasikhoz, max akkor nem, ha a pasi nagyon nyomul és nem érti a nemet.
Próbálkozz és hidd el, hogy egyszer összejön!
"Akkor csináld azt, amit eddig: vágyódj utánuk epekedve, mialatt ők átnéznek rajtad és helyes pasikkal vannak, te meg szépen megöregszel közbe. Nem a mi problémánk:)"
Igen, ez az oldal azért van, mert amit ide felraksz, az nem azok problémája, akik válaszolnak, mégis foglalkoznak vele, mert ERRE VALÓ AZ OLDAL. Ha nem akarsz, nem válaszolsz.
Ja és nem tudom miért érdemlek ellenségeskedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!