Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök tőle! Akkor most érdeklem vagy nem?
Szóval van az osztályban egy fiú, aki már több mint 2 éve tetszik nekem. Tavaly együtt voltunk egy bálon, de oda is én hívtam el. (Igen, tudom, hogy gáz.) Utána semmibe vett, hozzám se szólt, semmi. Idén ha nem is sokat, de beszélgettem vele, eléggé jóban vagyunk. Viszont van amikor észre sem vesz, látványosan kerül, amikor meg én megyek oda hozzá akkor látszik rajta, hogy nem szívesen foglalkozik vele. Ami miatt meg persze ráhagyom a dolgot, és én is kerülni kezdem, mondván nem fárasztom a társaságommal, ami miatt persze rögtön nekiáll foglalkozni velem. Rám mosolyog, adja a tipikus cukifiút, odajön hozzám beszélgetni, folyton körülöttem legyeskedik, egyszóval iszonyatosan kedves, csillog a szeme, totál olyan mintha tetszenék neki, de aztán megint napokig nem szól hozzám, majd újrakezdi ugyanezt a hercehurcát. Fogalmam sincs, hogy mit akar tőlem, mert ha tetszek neki akkor ne sz*arjon le, viszont ha nem, akkor ne játszadozzon velem.
Jó, tudom, hogy ennyiből nehéz megmondani, hogy mit gondol rólam, de szerintetek tetszek neki?
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :))))
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!