Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök! :S Várjak rá, vagy hagyjam a francba? Ennyire kocka a srác, vagy nem is érdeklem igazán?
Kb. 1 hónapja vett fel egy látásból ismert srác msn-re, azóta minden nap msnezünk, nagyon jól elvagyunk, de az utóbbi időben mindig játszik a gépen, mikor velem msnezhetne.:( Pedig pár napja még arról volt szó, hogy mikor talizunk. De a tali valahogy elmaradt... Eddig nem nagyon zavart, hogy nem talizunk, csak msnen társalgunk, mert msnen jókat beszélgettünk, de most kezd úgy tűnni, hogy inkább játszik, ahelyett, hogy velem beszélget.:S Nem hiszem, hogy másik csaj van a dologban, mert mindig rám ír még most is, és nem is az a nagy csajozós típus, meg még mindig írja a szívecskéket, stb, de már kezd komolyan zavarni, hogy ennyire "kocka"? Úgyértem, a végén még az lesz, hogy nem tud most talizni velem, mert játszania kell. Egész nap játszik.:S Van még 2 srác, akik "hajtanak rám", és még jól is néznek ki, de én eddig úgy voltam vele, hogy nekem csak Ő kell. De nem tudom, hogy mennyire érdeklem, ha jáccik ahelyett, hogy velem beszélne.:( Szerintetek mit csináljak?
16/L (a srác 16/F)
Hát...Játszatok valami multis játékkal és beszélgettek ott :D
Viccet félretéve...Hát ha a srác inkább játszik minthogy veled msnezne vagy találkozna,az már elég gáz,szerintem hagyd a fenébe :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!