Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megőrülök!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megőrülök!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kapom majd a fejmosást, hogy fhogy gondolok ilyet stb, de ha lehet ilyet nem kérnék, csak olyan írjon aki tud segíteni.

Szóval 16 éves vagyok. Volt barátomról még megismertem egy férfit aki 30 éves. Teljesen fiatalos, én először néztem max 25-nek. Sajnos nagyon keveset jön haza máshol dolgozik. Eddig tavasszal találkoztam vele először, akkor még együtt voltam exemmel. Akkor is nagyon aranyosnak találtam, sokat hülyéskedtünk, mondta rám h jó csaj vagyok meg motorozni is voltunk. Nagyon sokat gondoltam rá, vonzódtam hozzá, de elment és csak nemrég jött megint haza. Most szinte megőrülök, csak ő jár a fejemben. Ma eljött értem suliba motorral, elmentünk megittunk egy kólát,beszélgettünk. Legfőbb téma az exem volt hogy miért szakítottunk, mi van velünk stb. Aztán haza is hozott. De most is ő jár a fejemben, pillangók a hasamba :( Nagyon szomorú vagyok. Mit tegyek? Nem hiszem h ő akar tőlem valamit, hisz fiatal vagyok. De akkor hogy tudnám elfelejteni? :( Köszönöm aki tud nekem segíteni!

2011. szept. 13. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megoldás : Ne találkozz vele soha többet és keress másik fiút.
2011. szept. 13. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Majd kinövöd.
2011. szept. 13. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem egyszer az autó pályán tönkre megy a motor...
2011. szept. 13. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Vans te komolyan azt képzeled hogy mindenkinek te mondhatod itt meg hogy mit csináljon? Szerintem egy kicsit vegyél vissza az arcodból öcsi mert nem lesz ez így jó!

Visszatérve a témához: Szerintem is jobban járnál ha találnál valaki mást. Még ha ki is alakulna valami annak nagy szomorúság lenne a vége.

2011. szept. 13. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Van más fiú, akivel egyszer találkoztunk, nagyon vonzódtam hozzá, de mióta hazajött ez a férfi azóta gondolni se tudok rá, egyszerűen nem érdekel. Most is nagyon hiányzik pedig kb 3 órája még vele voltam :S
2011. szept. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!