Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem bírom mááár, megőrülök!
Távkapcsolatban élek a párommal és iszonyat keveset találkozunk, legutóbb június elején láttam és legközelebb december végén fogom csak.
De már nem bírom ki, annyira hiányzik, minden egyes percben szenvedek ha nem beszélhetek vele telefonon vagy msnen vagy bárhol. És nem telik az idő, nagyon nem. :S
Így megy ez már 1 éve, de nem hogy jobb lenne az idő múlásával, hanem egyre rosszabb, nem tudom hogy bírjam ki, a falat kaparnám legszívesebben..
Valami segítség a szintén távkapcsolatban élőktől? Ti hogy viselitek? :(
Sehogy nem tudtok elmenni egymáshoz? Ha nem külföldön él, akkor tessék felülni egy vonatra ( ha kevés a pénzetek neki is és félúton) találkozzatok.
20L
Én éltem távkapcsolatban. Nekem nem esett nehezemre. Bár hozzá kell tennem, hogy nehéz volt, amikor kellett volna és nem volt mellettem. (sem fizikailag, sem pedig lelkileg)
Mostanra egyetértek azzal, hogy a távkapcsolat nem kapcsolat.
Valaki egyszer azt mondta, hogy 30km feletti távolság esetén nem beszélhetünk kapcsolatról.
(igen van autó, vonat, busz és el lehet menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!