Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy lánynak sem?! Én már nem bírok így élni, megőrülök, ha még egy évet így élek le egyedül!
Azt elmondtad, hogy milyen nem vagy. Azt mondd el, hogy milyen vagy? Külsőre is, meg személyiségileg is!
Egyébként meg igen, sokan tényleg csak a külsőt nézik, ezért is nehéz még a full bombázó csajoknak és a izmos, magas pasiknak is normális szerelmet találni. Hacsak nem vagy valami elképesztően visszataszító, ugyanúgy esélyed van normális csajt találni... csak mondjuk neked életed során nem 100 csaj mondja, hogy szeret, meg stb, hanem csak 5. De lehet, hogy köztük értékesebb személyiségek vannak, mint abban a 100-ban.
Ne aggódj, én is 24 évesen kezdtem az ipart, majd belejössz.
Tessék kimozdulni, és hódítani. Kezdeményezni, kezdeményezni.
Bátorság. Aki mer az nyer. A te korodban ráadásul már nem egyedülállókat kell nézni, mert ilyenkor mindenkinek van valakije. Ilyenkor már elveszik a másiktól a kiszemeltet.
Jaj 3-mas látszik, h még nem ismersz:)
Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, h nem lehet más nőjét megtömni.
Nem mondom, h ott fog téged hagyni, de egy kis etye-petyébe biztos benne lesz, amiről te úgy se fogsz tudni.
jesszus...
mi az hogy ebbe a korosztályban el kell venni a másiktól? na ez a szánalmas...van bőven szingli lány ennyi idősen is, csak jó helyen kell keresgélni...
N22
Én 29 vagyok, volt jópár partnerem, de én is egyedül vagyok.
És képzeld, magas, izmos vagyok, újabban jóképűnek is mondanak, és így se vagyok jó. :) Igaz, hogy az elvárásaim is elég nagyok.
Mindenféle depizés nélkül, a múltat értékelve arra jutottam, hogy még pár hónapig elvagyok, megvalósítom néhány célomat, és utána befejezem az életem, ami nem megy, azt nem erőltetem. Szoktatom még magam a gondolathoz, és elrendezem addig a dolgaimat.
Én is így vagyok vele, csak én magas de nagyon vékony vagyok. Ráadásul nekem nincs senkim (barátaim se, barátnőm se, de még ismerőseim se). Nem vagyok jó semmiben.
Elmegyek prostikhoz, aztán 1-2 éven belül én is megölöm magam. Én már hozzászoktam a gondolathoz, és már a (viszonylag gyors, fájdalommentes) módszer is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!