Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy lánynak sem?! Én már nem bírok így élni, megőrülök, ha még egy évet így élek le egyedül!

Figyelt kérdés
23 év és senkinek sem kellette még, egy lány sem volt belém szerelmes, egy lány sem mondta, hogy hiányzom neki, hogy szeret, hogy én kellek neki és senki más, mindenkinek csak a magas, jóképű, izmos pasik kellenek, még, hogy nem a külsőt nézik ezek a mai lányok.

2012. szept. 10. 00:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mi a te módszered?
2012. szept. 14. 08:40
 12/23 anonim ***** válasza:

Én 326F vagyok. Nekem egy pár hónapig volt csak egy lány, ő i9s csak azért, mert kapcsolatfüggő volt és jól jöttem neki az adott pillanatban. Nem gondoltam volna, hogy ide jutok.Az én nagy bajom az is, hogy ha össze is jönne valaki, akkor is-ha lenne egy lehetőség-én bizony élnék vele. És ha kiderülne, akkor menne a cirkusz, el lennék hordva mindenféle utolsó állatnak...

kinek kell ez? Szóval engem is érdekelne.

2012. szept. 14. 21:44
 13/23 anonim ***** válasza:
32/F
2012. szept. 14. 21:46
 14/23 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Mivel nincs más, ezért a módszerem az, hogy kiugrok a 20.-ról. (Fél éve is kiugrott valaki, egy csaj talán.)

Persze a legjobb módszer az lenne, hogy fejbe lőném magam, de hát nincs fegyverem. Így ez maradt. (Esetleg valaki tud jobbat?)

2012. szept. 15. 01:02
 15/23 anonim ***** válasza:

Az ugrást nem tanácsolom. Iszonyú az a néhány pillanat, amíg leérsz a földig. Ugrók, akik túlélték a dolgot, utólag elmondták, hogy abban a pillanatban elkezdtek kapálózni és azon igyekeztek, hogy a talpuk legyen a föld felé. Magyarán ez olyan borzalmas érzés, hogy akkor ott nem is akarsz meghalni.

A lőfegyver már jobb lehet, az tényleg egy szemvillanás (se)

2012. szept. 15. 02:36
 16/23 anonim ***** válasza:

Tudom, de én már gondolkoztam ezen. Én direkt úgy irányítanám magam (mint az ejtőernyősök), hogy a fejemre essek. A 20.-ról kiugrást már remélem biztosan nem lehet túlélni. A gond akkor van, ha az ember túléli az öngyilkosságot, és akkor még rosszabb lesz az élete (Bezárják valahova, mindenki lenézi még jobban, maradandó sérülés, ...)

Az ugrásnál nincs jobb ötletem. Sajnos nincs lőfegyver a kezemben. A többi fájdalams, túlélhető,... Az ugrás legalább csak néhány pillanat.

2012. szept. 15. 11:45
 17/23 anonim ***** válasza:

Itt most írtam néhány mondatot a saját elképzeléseimről, de inkább töröltem...

nem mernék leugrani. És sok más módszerben is irtó nagy rizikó van a túlélést illetően.

Esélyét látom annak is, hogy egy komolyabb fegyveres konfliktus miatt behívják a hadra foghatóakat. Ott már egyszerű lesz a megoldás.

Egyébként nem értem magam...most kedvem van élni.

2012. szept. 15. 15:39
 18/23 anonim ***** válasza:

Engem azért érdekelne a te elképzelésed. (Akkor legalább privát üzenetben írd le.)

Egyre jobban utálom az embereket és az életet. Szóval jobb lenne minél előbb lezárni. Egyre kevésbé bírom.

2012. szept. 20. 11:03
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha lőfegyverem lenne, szívenlőném magam (nem fejbe), ha nincs, szívenszúrnám magam. Rizikó: nem találom el a szívet, vagy nem találnék be a bordák között. A vér nem csak kifelé, hanem a tüdőbe is áramlana, ami erős köhögési ingert okozna.

Egyelőre nem szándékozom ilyet tenni.

2012. szept. 20. 16:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Miért lőnéd szíven magad? Az fájdalmas, rizikós és hosszú ideig tart.

Ellenben a fejbelövés azonnali és garantált.

2012. okt. 3. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!