Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet korrekt módon közölni, ha nincs esélye az embernek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 15:26
1/10 anonim válasza:
Mert a nők nem ismerik a korrektség fogalmát.
2/10 anonim válasza:
Mire gondolsz korrekt alatt? Én igyekszem normálisan megmondani, de sajnos így is megsértődik mindenki...
3/10 A kérdező kommentje:
# 2 Hogy egyértelmű legyen, ne nekem kelljen "kitalálni".
2015. jan. 26. 15:36
4/10 anonim válasza:
Van, aki a legegyértelműbb, legkorrektebb közlésre se veszi a lapot és nyomul tovább. Ilyenekkel én se finomkodok. Nem lehet, hogy te is tolakodó voltál?
5/10 anonim válasza:
Figyelj, velem volt olyan, hogy megmondtam neki szó szerint: bocsi, nem akarok semmit tőled, nem érzek irántad semmit, kérlek hagyd ezt abba stb. Ennél mi konkrétabb? És lám ugyanúgy nyomatta. Plusz láttál te már olyan embert aki boldog volt mert korrekt módon utasítják el? Nem hiszem. Ezt akárhogy csinálod, fájni fog.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem pont a "finomkodással" van bajom, és nem, nem voltam tolakodó.
Gondolom tolakodónak kellene lennem, ha határozott ****ba való elküldést szeretnék.
2015. jan. 26. 15:43
8/10 A kérdező kommentje:
Biztos fáj akkor is, csak olyankor legalább nem marad "mi van, ha..." érzése az embernek.
2015. jan. 26. 15:44
9/10 anonim válasza:
Sajnos én mostanában az elmúlt években csak olyanokat fogtam ki, akik nem értettek az egyszerű szóból és egyértelmű viselkedésből (volt, aki nem mondta ki, csak a viselkedésével próbált közeledni, hát most vele nem tehettem meg, hogy "helló, észrevettem, hogy van valami, de ne próbálkozz kérlek..."), így kicsit kevésbé szép módszerekhez kellett folyamodnom. Volt, akitől ezért azt kaptam vissza, hogy bunkón viselkedtem, de ő sem adott más választást.
10/10 anonim válasza:
Én legutóbb elég bunkó voltam, de azért, mert a srác nem vette a lapot, és egyfolytában zaklatott... Van, aki nem ért a jelzésekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!