Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig varjak hogy hivjon,3 nap az korrekt?
Van egy srac neten ismerkedtunk meg, eleg sokat dumaltunk.
Londonban elunk mindketten, koltozik szobat keresett, nekunk a hazban volt kiado, mondtam ha gondolja odaadom a szamot beszeljen a tulajjal.
Eroltette, hogy inkabb en intezzem mi is talalkozhatnak.
Megtortent, de randirol szo sem esett, csak mielott elindult volna megkerdezte, hogy nincs kedvem e beulni valahova,
Mondtam hogy jo ido reven inkabb kimennek a parkba, elsetaltunk, beszeltunk, en ugy vettem eszre hogy jol ereze o is magat.
Mikor mondtam neki, hogy mennem kell mar udvariasan felajanlotta, hogy hazakiser ha nem banom, meg feluton meg ebedre is meginvitalt.
Egesz vegig jol ereztem magam. Meg itthon is megvarta velem a buszt amivel munkaba mentem, puszi, talalkozunk hamarosan...
Annyit irtam neki ama biztataskent, hogy koszonok mindent jol ereztem magam es szep napot.
Valaszolt is, hogy o is es nekem is szep napot.
Ezek utan en mar nem keresem tobbet, ugy gondolom neki kellene 3 napot ha varok az korrekt, nem?
De mindebbol a visszakiserlek, iszonyatudvarias vagyok vegig nem tunik negativnak. Oszinten az idegessegem targya, 1 eve o az elso aki ilyen hatassal volt ram, jo lenne folytatni, de nyomulni nem akarok.
Huuh koszi ha vegigolvastad.
Ja es 20as eveinl elejen jarunk mindketten :-)
A férfinak kell kezdeményeznie, mondom ezt férfiként.
Ha nincsenek tökei ahhoz, hogy keressen téged, ha közben érdeklődik irántad, akkor nem érdemli meg hogy megkapjon. Azért egy férfi legyen már férfias.
és ez mikor volt?
lehet hogy soka dolga, és azért nem keres egyből,bár a leírtakból nem derült ki,hogy mióta nem beszéltetek.
amúgy szerintem ha érdekled, akkor ha van ideje,ha nincs,egy üzenetet meg kéne hogy eresszen neked, pár perc alatt megvan,csakhogy életjelet adjon magáról. :) én legalább is ezt tenném, ha azt akarnám éreztetni,hogy vannak még szándékaim
Nem akarok felreertes ne essek, ezt elvarom en is.
De azt sem akarom, ha nincs mas akkor majd engem elohuz, ha akar valamit szerintem 3 nap alatt megfogalmazodik benne es lesz 2 perce egy hello hogy vagyra...
Ezt ugy ertem 3 napot adok, ha addig nem keres, nem varok tovabb, hogy pl. 2 het mulva hivjon, hogy na akkor ma raersz?
A kovetkezo hivasig 3 nap, ha nem keres felejtos, korrekt?
Tegnap delutan randiztunk es ejszakara mentem dolgozni. Most nem azon aggodalmaskodom, hogy nem keresett, csak en ez a 3 napot korrektnek tartom.
Ha addig nem hallok felole utana akkor hagyom, probalok randizni masokkal. :-)
De ismerős a szitu :DD
Mivel Te mondjuk úgy megkerested a randi után,ezért várd meg a 3 napot,ha mégis nagyon érdeklődsz magadba iránta akkor egy próbát megér az,hogy írsz neki. Úgyis észre lehet venni az első válaszon,hogy akkor most ő akar valamit,vagy nem :)
Azt az smst en kb. 2 perc mulva elkuldtem mert rohantunk a buszhoz, nem volt idonk beszelni csak adott egy puszit az arcomra es mondott annyit hogy talalkozunk hamarosan.
Es irtam neki, hogy "koszonok mindent jol ereztem magam, ezt mar nem volt idom elmondani :-)"
Szoval ez reszemrol inkabb a randi vege volt. De mindegy innestol o jelentkezzen :-) Koszonom a valaszokat! Mar total elfelejtettem randizni is, 3 eves kapcsolatot zartam le tavaly, azota tenyleg o az elso aki megerintett annyira, hogy adtam egy lehetoseget neki, es most ugy erzem jol tettem. Remelem o is igy erez :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!