Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott talizni, de pontos időpontot nem beszéltünk meg. Írjak neki vagy várjak?
Figyelt kérdés
Elhívott talizni egy srác, de mondta, hogy most beteg, viszont a hét végefelé elmehetnénk, addigra biztos jobban lesz. Azóta még nem keresett. Nekem kéne ráírnom, hogy most akkor pontosan mikor talizunk? Vagy várjak, amíg ő ír?
18/L
2014. dec. 17. 09:52
1/5 anonim válasza:
Szerintem írnod kellene. Egyúttal a hogyléte felől is érdeklődnél.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megkérdezheted.
Ettől még nem vagy tolakodó vagy rámenős.
Egyszerűen megkérdezed ,h
-Szia! k.b melyik napra gondoltál?
-Mert ekkor meg ekkor dolgom lesz szóval pontosítsuk a talit.. ennyi.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan írhatsz neki.:)
4/5 anonim válasza:
jajj, hány pasi beszélt már meg velem talit aztán meg eltűntek :D szerintem nem gondolta komolyan. :)
el is felejtette már. a fiúk minden lánytól megkérdezik csak úgy, hogy lenne e kedvük talizni, hogy lássák ki mondana igent. Aztán amelyik jobban bejön azzal megbeszélnek időpontot. most nem te voltál az. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!