Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt a problémát hogyan oldjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a problémát hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Lenne egy lány aki tetszik nekem meg sztem én is neki mert gyakran egymásba fut a tekintetünk de én nem merek odamenni kezdeményezni mert attól félek hogy leráz aztán meg rajtam fognak röhögni barátnőivel. Ilyen még nem történt velem de eddig csak negatív élményem volt a kapcsolataimban. Ezt a félelmet hogy küzdjem le? és Mi a véleményetek rólam mármint ezzel a félelemmel kapcsolatban?

19/F

2010. febr. 8. 18:51
 1/4 errre ***** válasza:

Nem kell félned..biztos még lesz részed ilyesmiben..de ha ettől félsz akkor mi lesz veled a továbbiakban?

legyen önbizalmad..menj oda hozzá,és ha nem jön össze vedd úgy h megtörtént és ennyi,legalább megpróbáltad.sok akadály lesz még az életedben biztos vagyok benne..

ne legyél nyuszifiu

sok sikert

2010. febr. 8. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
alakítsad át dühé a félelmedet és irányítsad a félelmed forrása felé hogy megleld a megtisztulás felé vezető rögös emelkedőt
2010. febr. 8. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
normális félelem, de ha nem próbálkozol sose fog elmúlni. elsőre talán nem kéne nyomulni a leányzókra, mert azt mindenki utálja =) nem tudom mennyire ismered a lányt, csak látásból, vagy beszéltél is vele, de ha nem beszéltél még vele akkor növessz hímtagot a lábad közé és szedd össze magad, ismerd meg. ha meg már ismered akk próbálj kisebb jelzéseket küldeni, esetleg elhívhatod őt valami nem túl romantikus helyre kettesben, hogy ha barátságot akar, se legyen "gáz" a helyzet.
2010. febr. 8. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Hajts le két oroszos vodkát (2decis vizespohár telitöltve), és máris elszáll a félelem!
2010. febr. 8. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!