Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most egy rossz vicc, ugye?
Igy van, ne foglalkozz a csajjal, de olyan szinten, hogy meg csak fel se hivd! Legyen benned ennyi meltosag, hogy miutan megalazott nem mesz utana meg pitizni, hogy szoba alljon veled, engedjen vissza, vagy akar csak magyarazza meg!
Felejtsd el, utald meg batran es vigasztaljon a tudat, hogy a tobbi pasival is hasonlo modon ki fog baszni, mert ennyi agya sincs ... :-)
jó húzás volt, de szerintem jól pofán kellett volna vágnod.
ez tényleg férfias volt, mint ahogy írták előttem, elég gáz lett volna, ha hagyod, hogy tapizzák.
hát a csaj? inkább nem írok semmit róla, szerintem gondolod mit írnék.
én lány vagyok, és egy ilyen helyzetben a pasim ha nem ezt csinálta volna amit te, tuti elzavarom melegebb éghajlatra.
Jogos volt a felGÁBORodásod xD
(Tudom, h véletlen volt, de ez tetszett:-D)
Amúgy szerintem, ha utána el is ment vele... lehet, előre meg volt rendezve az egész, hogy fogdosni akarta, stb, már akkor tudták, mire megy ki a játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!