Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most egy rossz vicc, ugye?
(izé, nem ezzel az erőszakbuzival értettem egyet, hanem az előttivel)
neked meg súlyos problémáid lehetnek, ha egy ilyen "piti" ügyet 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel, és csoportos nemi erőszakkal akarsz megoldani. lehet, hogy a csaj nem egy megtestesült gerincoszlop, de egy hiba miatt tönkretenni az életét, nem hiszem, hogy menő meg jófej dolog lenne. nem mellesleg kurva hosszú időre be is csukhatnak.
Basszus de pont egy cigánnyal :D
Hát én is sazkítanék vele. Mi az hogy elmegy mikor veled van? és föleg más pasival. Ez már a hab a tortán (adtál még egy okot miért nem szeretem augusztus 20.-t) :D
"Jajj kis eminens, dehogyisnem az előtted szólóval értettél egyet, ne kombináljál! "
szerintem inkább te kombinálsz, nyugodtan irhattad volna azt is, hogy "kis eminens, dehogyisnem velem értettél egyet".
"Egy sötét mellékutcán a magánéleti esettől függetlenül megtörténhet hogy pár símaszkos részeg barom kirabol egy buxát aztán felszívódik, utána mivel keresik meg őket, vadászkutyával?!"
ja, megtörténhet. ilyenkor pedig a zsaruk először a "buxa" volt pasijait kezdik előszedni, pláne, ha friss szakitás volt. de még ha nem is kapnak el érte, akkor már rendben van? ebben az esetben félnék veled szembejönni az utcán, mert ha kicsit is sandán nézek rád, már felgyújtod a lakásomat...
Köszi a hozzászólásokat otthagyom a csajt ebben már biztos vagyok, VALAMIT TIZTÁZNÉK nincsennek faji elöitéleteim de mint azt irtam VALAMENNYIRE ISMERTEM az illetöt.(amiröl nem tudsz ne köss bele).
És olyan hülye nem vagyok hogy annyira felfujjam a dolgot hogy testi sértés legyen belöle.Az egy dolog hogy akkor bedurrant az agyam.Köszi még 1x minden választ.És igen valószinü hogy nem láttam a csaj mijen valójában lásd > a rózsaszin felhö tejjesen elvette az eszem és nem hagyott tisztán látni.
Dehogy vagy hibás! Bocsi ha így értelmezted a kérdéseimet, télleg nem úgy gondoltam.
Hát érdekes 1 leányzó, de erre már te is rájöttél. Felejtsd el 1 életre. És ha legközelebb lesz 1 bnőd, alaposan ismerd ki.
Sok szerencsét, és sajnálom, h ez történt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!