Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most egy rossz vicc, ugye?
hát, most így azt mondom neked, hogy elkövetted azt a hibát, ami gyakran meg esik, mégpedig, hogy olyannak láttad a csajt, amilyennek akartad, nem olyannak, mint amilyen valójában.
Egyetlen percet se foglalkozz vele ezentúl. 17 évesen tele van a világ nőkkel.
Sajnos egyet kell hogy értsek az előző válaszolóval. Lehet nem ismerted eléggé de lehet hogy egy fondorlatos szakítási kísérlet áldozata lettél. Esetleg próbáld meg tisztázni a lánnyal a történteket de ha nem megy hanyagold többé. (megjegyzés: ha beszélsz vele, majd mellőzd a káronkodást, esélytelen hogy segítsen tisztázni a dolgokat...)
És ne keseredj el! Ha nem ő hát, lesz más aki hálás lesz ha megvéded!
Ne foglalkozz a csajjal! ezek szerint egy kis ri**** volt, aki minden jött-mentnek megengedi, hogy fogdossa!
Keress olyat, aki örült volna, ha megvéded!
igazuk van itt elöttem.
még ha vissza is akarna menni hozzád ez elég égö a te részedere, ne hogy vissza fogadd. add ki útját.
ilyet ne engedj meg hogy csináljon,. semmit nem tettél rosszul, inkább ha hagyod fogdosni a barátnödet (még ha ö neki az tetszik is) egy lúzer vagy. ez sokkal férfiasabb volt.
ok..........
elöször is:mert a sràc cigàny vagy félcigàny volt,attol nem kellene lenézned(legalàbbis nem ezt a tulajdonsàgàt kellett volna emlitened........
2:Kezdem ugy làtni a helyzetet hogy a te àrtatlan baràtnöd,màr koràbban kapcsolatban àllt a sràccal,csak te ezt nem tudtad:((((((((((((
Az ilyen lànyokra nem tudok szépet mondani,max:ribanc
persze én is csaltam màr meg pasimat(16-18 évesen)
na de a szeme làttàra,igy beégetni,hmmmmmmm nem csodàlkoztam volna ha agyonver engem.
A CSAJ SE ÉRDEMEL TÖBBET,MINT HOGY SZEMBE KÖPD,VAGY MÉG AZT SE.
nEKED KELL BÜSZKének lenned,és ne merd azzal megtisztelni,hogy kérdöre vonod!!!!!!!!!!!
Egyszerüen tedd tul magad rajta.
fogsz te telàlni hamar uj partnert,és komolyabbat,csak tartsd nyitva a szemed.
Amugy is olyan fiatal vagy még.............
Tényleg nem érdemes ilyenen ràgodni.
Nem te vagy az elsö ilyen àldozat,és nem is az utolso.Ebböl kell tanulnod,és legközelebb jobban odafigyelned.
Fel a fejjel!!
utolsó válaszadóval értek egyet.
itt már korábban is volt valami kettejük között. ha mégsem, akkor pedig akkora oltári ribanc, hogy nem érdemel meg téged. (persze akkor se, ha korábban az illetővel felszarvazott)
ebből nem tud jól kijönni a csaj, hanyagold a társaságát, mindenkinek jobb lesz úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!