Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy életre elment a kedvem a randizástól (? )
Tegnap randiztam egy férfival. Az egyik kollégám szervezte a találkozót. Mondván, hogy milyen jól fogunk mi passzolni.
A felháborodásom ott kezdödőtt, hogy fél órát késett.(de úgy tett mint, aki időben érkezett) Mikor rákérdeztem, hogy dugóba keveredett vagy mi történt, akkor elintéze annyival, hogyha a nőknek szabad órákat késni, neki miért nem?!
Már bánom, hogy nem ennél a megjegyzésénél hagytam faképnél.
Helyetfoglaltunk a kávézóban, majd mikor a rendelésre került a sor, akkor olyan ordenáré módon, hangosan kezdett el beszélni a pincérrel(várni kellett 10 percet a pincér fiúra), hogy a környező asztaloktól mindenki csak minket figyelt.
A kávéját kétszer vitette vissza (állítása szerint nem volt elég forró) közölve a pincérrel, hogy ne is számítson borravalóra.
Ennél a pontnál döntöttem úgy, hogy ezt már nem hallgatom tovább. Közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó tovább maradni, mert kellemetlen az egész helyzet.
Persze most meg van rám sértődve a munkatársam, hogy nekem semmi sem jó és adhattam volna a barátjának a randi végéig esélyt.
Miért ennyire nehéz egy értelmes férfit találni??
Szerintem én ilyen téren egy időre kivonom magam a forgalomból...
Jó kis kávézás lehetett, legalább te ittál egy kávét?
Amúgy igen, kb 30ból egy ilyen van, ettől még nem kell feladni.
Főleg egy értelmes nőnek nem.
Köszi a válaszokat, véleményeket!
3-as! Én vagyok a sznob? Szerintem te nem vagy tisztában ennek a szónak a jelentésével...:D Akkor a pasi mi volt, amikor kétszer vitette vissza szinte örjöngve a kávéját?
Tudom nem "szép" dolog első benyomás alapján ítélni.
De tételezzük fel, ha ne adja Isten összejövök vele, mit csinál ha mondjuk elsózom az ebédet?? Amikor egy langyosabb kávé így kihozza a sodrából...
Nehéz ez a párkeresés mindkét nem részére!
Teljesen jogosan hagytad faképnél, bunkó paraszt az ürge. Sajnos sok ilyen ember akad mindkét nemben. Emiatt ne add fel, mert lehet, hogy elszalasztod a lehetőséget, hogy egy normálissal is találkozz. Próbáld kicsit kevésbé komolyan venni, röhögj rajta egy jót, hogy ez is mekkora katasztrófa volt. Majd a következő talán jobb lesz. Vagy nem. :) Előbb-utóbb megtalálod azt, aki hozzád való.
30F
Olyan érdekes, hogy jó pár kommentelő közül csak neked fordult meg a fejedben ez a feltételezés!
Nem egy mindennapi élethelyzet, de nem kell rögtön támadni, hogy kamu.
Hallanál pár sztorit a barátnőimtől...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!