Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most elment w kedvem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most elment w kedvem az egésztől, vagy rosszul érzem?

Figyelt kérdés
Randiztam egy csajjal pénteken jól sikerült, már megbeszeltuk hogy most pénteken is megyünk. A lány az osztálytársam. Egyikünknek sem volt kapcsolata még. Randi után 2 napig folyton rá gondoltam amíg nem beszéltem vele, és nem láttam volna ma suliban. Most meg nem rá gondolok folyton, pl. Tanulás közben egyáltalán nem, de vasárnap meg nem tudtam tanulni ettől. Eddig úgy éreztem ő az igazi, és most is. Vagy ez attól van úgy ymert tudom már hogy tetszem neki én is, és valószínűleg nyert ügyem van? :) és mert már semmi nem szólhat bele remélhetőleg? :)
2014. febr. 10. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne bízd el magad, de ha belement, hogy Mégegyszer találkozzatok akkor szerintem tetszel neki. Ha osztálytársak vagytok akkor nem vele lógsz? Vagy mi? :D
2014. febr. 10. 16:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Eddig szinte sosem beszéltünk, de nekem tetszik benne, hogy normális ráadásul szép is. Most közeledtünk össze, suliban nem szoktunk sokat beszélni, de randin sokat beszéltünk, és neten is sokat szoktunk. Odztalytarsak gyanút fognanak :D
2014. febr. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!