Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? Mi történhetett, hogy hirtelen elment a kedvem az egésztől?
Mert ilyenek vagyunk mi férfiak. Szívesen meghallgatjuk a nőket de attól még nem biztos, hogy reagálunk mindenre. És szerintem te is túl nagy ügyet csinálsz ebből az egészből. Majd válaszol amikor tud, ne azzal menjen már el az egész napja, hogy azon görcsöl vajon te várod-e a válaszát.
Nem kell, hogy minden legkisebb, érdektelen információtöredékre jöjjön valami válasz. Inkább örülj neki, hogy érdekled és szeretne megismerni vagy inkább szeretett volna a dolgok jelen állása szerint.
Lehet, hogy én értek félre valamit, ezért összegezzük: most azon kaptad fel a vizet ennyire, hogy bár elolvasta, amit írtál, nem válaszolt ott, azon nyomban?
Ha igen, akkor nincs igazad! Én is szoktam úgy levelezni, hogy elolvasom, amit kaptam, de a válasz megfogalmazásának épp akkor nem ülök neki, mert nincs éppen kedvem, vagy időm.
Nem te vagy a világ közepe, ne várd, hogy körülötted forogjon minden. Ha ezen kiakadna egy csaj, akivel ismerkedem, épp, hogy nekem menne el a kedvem tőle! Pontosan azon gondolkodnék, hogy ha már most ennyire egocentrikus és akaratos, mi lesz még később?
"ja, és tenném hozzá, hogy pl. telefonbeszélgetések alkalmával csak ő beszélt, szinte már-már hülyeségekről, érdektelen dolgokról, de ha én szerettem volna mondani valamit, közbe vágott. A randin is ez ment."
Így azért már más az összhatás. Csak arra akartam rávilágítani, hogy bárkivel előfordul, hogy nem reagál azonnal, és engem felháborítana, ha egyetlen ilyen eset után vezekelnem kéne. Ha viszont egyfolytában csak magával van elfoglalva, akkor az más megvilágításba helyezi a dolgokat, mert akkor a válasz elmulasztása egy újabb fogaskerék a gépezetbe.
Persze ettől még lehet, hogy megérdemel egy beszélgetést a fickó, ezt már döntsd el te.
Alapvetően megértem a problémádat, válaszoljon ha már mondta hogy írj neki. Ez valahol teljesen jogos.
Ami szerintem itt a probléma ezzel az egésszel az a mostani "mobilalkalmazások" természete. Az a helyzet hogy egy csomó embernek van ám jobb dolga is mint mondjuk fél kézzel a villamoson kapaszkodva a másik kezével pötyörögni a mobiltelefonon, csak hogy 12perc 43mp-en belül tudjun válaszolni egy monológra. Pontosan ezért nem is használok ilyen dolgokat, mert az számos ismerősöm képes ugyanezen fennakadni. A legjobb amikor úgy is fennakadnak ilyenen, amikor valami egyéb, lényegesen fontosabb dolgom akadt.
Mégegyszer mondom: megértem azt hogyzavar hogy nem válaszolt. Azt már nem hogy "Pár órán" belüli késedelmre ilyen mérékű negatív reakciót produkálsz. Neki is az első randija volt veled... Ha te ennyitől elveszíted a lelkesedést és sárkányoskodsz, ő is simán elveszíti a lelkesedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!