Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy életre elment a kedvem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy életre elment a kedvem a randizástól (? )

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy férfival. Az egyik kollégám szervezte a találkozót. Mondván, hogy milyen jól fogunk mi passzolni.

A felháborodásom ott kezdödőtt, hogy fél órát késett.(de úgy tett mint, aki időben érkezett) Mikor rákérdeztem, hogy dugóba keveredett vagy mi történt, akkor elintéze annyival, hogyha a nőknek szabad órákat késni, neki miért nem?!

Már bánom, hogy nem ennél a megjegyzésénél hagytam faképnél.

Helyetfoglaltunk a kávézóban, majd mikor a rendelésre került a sor, akkor olyan ordenáré módon, hangosan kezdett el beszélni a pincérrel(várni kellett 10 percet a pincér fiúra), hogy a környező asztaloktól mindenki csak minket figyelt.

A kávéját kétszer vitette vissza (állítása szerint nem volt elég forró) közölve a pincérrel, hogy ne is számítson borravalóra.

Ennél a pontnál döntöttem úgy, hogy ezt már nem hallgatom tovább. Közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó tovább maradni, mert kellemetlen az egész helyzet.

Persze most meg van rám sértődve a munkatársam, hogy nekem semmi sem jó és adhattam volna a barátjának a randi végéig esélyt.

Miért ennyire nehéz egy értelmes férfit találni??

Szerintem én ilyen téren egy időre kivonom magam a forgalomból...

2015. jan. 16. 19:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
:D az égő lehetett. Amúgy van pár normális ember, csak ki kell fogni.
2015. jan. 16. 19:38
 2/18 anonim ***** válasza:
Én értelmes vagyok, csak rettentően ocsmány. Így is kellenék? Csak mert eddig egy lánynak sem kellettem a külsőm miatt.
2015. jan. 16. 19:39
 3/18 anonim ***** válasza:
1%
ilyen sznob undorito nőnek nehéz is XD legyél már kicsit lazább és elnézőbb, ha tényleg kelene neked egy pasi nem az első benyomásra adsz.. mert lehet h csak játszotta az eszét, hogy megfelelsz-e neki. amúgy tényleg, gáz de szerintem te jobban :)
2015. jan. 16. 19:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek.

Sőt tudod mit ?

" Szerintem én ilyen téren egy időre kivonom magam a forgalomból..."

Ezzel nem vagy egyedül.

Túl vagyok 3 borzalmas randin és ugyan így érzek inkább hagyom a dolgot egy időre.

2015. jan. 16. 19:40
 5/18 anonim ***** válasza:
Úristen ekkora parasztot :D Legalább ennél rosszabb már nem lehet
2015. jan. 16. 19:41
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

A nagyobb öntudat mint ész esete. :D

Jól tetted, de én a helyedben még aláztam volna kicsit.

Igen, egyébként ennyire nehéz. Ugyanannyira mint normális nőt találni.

2015. jan. 16. 19:43
 7/18 Kurtz Bickle ***** válasza:
84%
Ez a szerencsétlen is áldozatául esett annak a primitív / leegyszerűsített okoskodásnak, miszerint a flegma, agresszív viselkedés függetlenséget és férfiasságot sugároz. Azért sajnálom, biztos nem így akarta, de hát ez van, ha mindenféle sémák alapján akarunk manipulálni valakit.
2015. jan. 16. 19:44
 8/18 anonim ***** válasza:
26%

Miért ennyire nehéz egy értelmes nöt találni??

De ennek a kérdésnek sincs semmi köze a történetedhez. Hagytad a munkatársadat egy kicsit keritösködni. Ennyi. Inkább te igyekezz ismerkedni, barátkozni.

2015. jan. 16. 19:44
 9/18 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz ilyen hülyével.
2015. jan. 16. 19:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Miért ennyire nehéz egy értelmes férfit találni??

Szerintem én ilyen téren egy időre kivonom magam a forgalomból..."

Szerintem 30-ból egy ember ilyen címeres tapló, nemtől függetlenül. Nem normálisat nehéz találni, hanem ekkora taplót :D

2015. jan. 16. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!