Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy nem is érdeklem igazán?
Figyelt kérdés
Már párszor randiztunk egy sráccal. Azóta mindig elém jön a suliba, hazakísér meg minden. Csókolózunk, fogjuk egymás kezét, szóval tisztára olyan mintha járnánk. Viszont még most is fel szokott menni társkeresőre de rám ne ír. Ha nem velem beszél akkor valószínű hogy mással kavar? vagy ő is csak kiváncsi lehet h én fölmegyek e? mert én nem beszélek senkivel rajta kívül, de ha enm ír rám, akkor meg miért megy föl?2015. jan. 16. 13:20
1/3 anonim válasza:
Azért mert csajozik. Nem mondom hogy nem érdekled az nem biztos hogy úgyvan. Inkább több vasat akar tartani a tűzben egyszerre vagy idővel tőled jobbat keresni. Nem biztos h még bármi alakult onnan. A nők szokták húzni az időt a találka terén.
3/3 anonim válasza:
Nem biztos h ér valamit ha letisztázod. Hazudhat össze vissza. Azt is fogja amúgy. Én a helyedben elkezdeném azt csinálni amit ő vagy megbeszélném vele hogy mennyire akar komolyat, miért társkeresőzik,ha nem hagyja abba jobb ha szétmentek. Csalfákkal nem érdemes kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!