Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nézik le a városi csajok a falusi srácokat?
Egy kis faluban lakok a legközelebi város kb 3/4 órányira van innen. Minden pénteken haverokkal el szoktunk menni bulizni de ált csak a faluba, néha m1ünk be csak a városba mer mesze van (meg am is útálom). De most a héten szakitottam a csajommal egyik haverom kitalálta menjünk be bulizni összeszedek majd vmi piсsát és jó lesz nekem. Hiába mondtam h nem akarok csak monták h mennyünk mennyünk jó bementünk.
És megint az volt mint már egy csomószor, ezért útálok bejárni :(
1. Ha a csajok meghallják h faluból jöttem már az minuszpont
2. Tájszólással beszélek nem tehetek róla :( Én nem is hallom magamon csak mások monták :( Na ez nagyon minuszpont
3. Ha egy csaj még mindig nem hagyott ott akk előbbutóbb tuti feljön h ő hova szokot járkálni haverokkal fesztiválok külföld mittomén... erre én mondhatom h én egész kurvа nyáron bárányokat szoktam legeltetni. Na erre ált az összes csaj felaggya a dolgot ezen még senki sem jutott tovább :P
Na meg elég csórók is vunk nekem nincs anyi pénzem h a csajokat meghívjam piára örülök ha magamnak van :( Pedig tényleg szivesen meghivnám őket de nincs pénz :(
Am benn a faluban nincs semmi gáz tök jól tudok csajozni volt már több csajom is de ahogy bemegyünk városba rögtön 5 perc után én vok a falusi parasztgyerek :( És már fаszom kivan evvel tegnap olyan szаrul esett h inkább egy haverral leléptünk egy térre 2en sörözni. Pedig ritkán csinálok ilyet, elég bulizós típus vok.
Miért néznek le minket a városiak? Tényleg annyira jobb egy városi srác mint egy falusi? Meg nekem sosem lesz esélyem akk? :(
16/F
hát lehet h ha odafigyelnék tudnék rendesen is beszélni de nem itt mert itt mindenki így beszél :D
jó mongyuk az is igaz h egyszer volt itt egy haveromnak vmi pesti rokona aki 18 körül volt és a srác életében akkor látott elöször kacsát ami nem állatkertben volt :D azért az vicces volt :D de jó röhögtünk rajta kicsit de attol még nem néztük le jó fej volt
Igaza van valahol a kérdezőnek, én is vidéken lakom, jó pár eset volt, hogy ismerkedés minden, mikor szóba kerül a lakhely, mondom vidéken élek, "hááát bocs de akkor én nem állok le veled" nem szó szerint kell venni, de nem vagyok annyira ostoba, hogy ne vegyem észre. Másik nem olyan biztos, hogy a városiak épp annyira szépen beszélnek. Itt nálunk nem b*zm*golnak meg stb- iznek mint pl nagyvárosba. Hogy van egy kis tájszólás az dolog, de tudunk magyarul nem elangolosodott fost beszélünk.
Nyugi amelyik városi csaj ezért lenéz, azt még jobban le kéne nézni mert jó közmondás, "ha a falusi nem dolgozik a városi nem sz*rik".
Na. puff neki.
Sajnos mi városi csajok ilyenek vagyunk.Nem igazán tehetünk rólla,mert manapság sikk városinak lenni.
Amúgy nekem most falusi srác tetszik,de engem nem igazán érdekel mert nincs ráírva hogy honnan jött.Igazából ez azon múllik hogy milyen közegbe nősz fel.Ha mondjuk egy falusi iskolába jársz aztán hazamész disznókat ganézol,meg tyúkokat etetsz,ésmég parasztosan öltözöl és még úgy beszélsz hogy "evvel" meg a többi falusi duma,neharagudj de jóhogy körbe röhögnek a városi csajok.Az egy másik dolog hogy ilyeneket írsz hogy "útálok" meg "legközelebi" dehát gondolm az én írásom is hemzseg a helyesírási hibáktól.Mindegy lényeg a lényeg hogy minden csak rajtad múllik.Ha süt róllad hogy valami anonim noname tanyáról szabadultál be hát necsodálkozz ha nevetnek rajtad.Jó hát nem szép szokás,de én tudom hogy milyenek vagyunk mi fiatalok:DSzóval ha betartanád ezeket a "városi normákat" hidd el a legtöbb városi lányt nemérdekelné hogy honnan jöttél.De miért akarsz te városi csajt?Miért nem jó egy hozzád hasonló mezőgazdasági falusi kislány?De mondom szerintem változz egy kicsit és akkor menni fog a dolog...
Üdv,egy városi 15/L
Mi a gond a mezőgazdasággal ? Valamiből meg kell élni neki is, és ha ezen múlik talán még jobban él mint reggeltől estig egy üzembe dolgozik. Na de nézzük a másik oldalát, nem épp így megy a dolog, hogy be kell tartani a normát. Rossz helyen keresgélsz, itt az a gond. Persze, ha életedbe nem olvastál egy könyvet sem, vagy épp nincs szókincs, akkor nem csak csajozás téren lesznek gondok. Nem kötelező panelmoj légy, hogy egy szép kis könyvet kezedbe végy és csöndes nyári estén olvasgass.
Még egy dolog, ha épp a város legmenőbb idézőjeles cicáit próbálod felszedni akkor tényleg nehéz a dolog, de megnyugtatlak az még városiaknak sem megy könnyen.
Te még fiatal vagy, ebbe a korba komoly dologra ne számíts, de késöbb magadtól is rájössz, hogy olyan mindeggy hol élsz, ha a müveltségi szinted a városi átlag felett van, de mint mondtam ezért tenni kell.
Na hát nem épp könnyű a dolog, de rajtad áll.
21:55
Nem akarok én mindenképp városi csajt csak zavar h ennyire lenéznek minket és esélyünk sincs náluk :( Gondolom téged is idegesitne h ha az egyik helyen minden fasza semmi baj nincs máshol meg 5 perc után mindenki lekoptat mert milyen gáz vagy. Én tom h nem vok művelt, nem 150es az IQm nem járkálok converse cuccokban de ha itt a csajoknak jó vok akk csak nem lehetek annyira nagyon gáz :D
"Ha mondjuk egy falusi iskolába jársz aztán hazamész disznókat ganézol,meg tyúkokat etetsz" :O de valakinek azt is meg kell csinálni. Jó disznónk nincs de néha szoktunk mi is vágni ha azt nem csinája meg senki akk nem lesz és kész!
Meg jó mongyuk megtanulok rendesen beszélni (nemtom hogy mert itt mindenki így beszél) de mongyuk megtanulok meg helyesen irni de akk is csórók maradunk akk is falusi leszek és akk is ki kell vinni valakinek nyáron a bárányokat külömben még csóróbbak leszünk :D Szal nemtom nem hiszem h ettöl olyan sok minden változna.
22:40
Olvasni nincs van időm :S Hazaérek suliból utána mindig van vmi amit segítteni kell apunak az állatokkal vagy a kertben 1-2 óra utána megcsinálom amit a suliba kell aztán általában el szoktunk menni haverokkal focizni vagy sörözni vagy csak úgy hülyülni olyan 7ig utána vacsi este ált én adok enni az állatoknak és mire végzek olyan hulla vok h csak beesek az ágyba és alszok. Jó mongyuk ha nagyon akarnék egy keveset biztos tudnék szánni rá de tényleg nem nagyon van idő müvelődni :S
én például nem néznélek le.. apukám falusi kölök volt.. utálok városban lakni.. sokkal jobban szeretnék egy faluban lakni.. ahol nem szólnak meg ha mezítláb "focizok" a haverokkal az utcán.. a focizok szót azért tettem idézőjelbe mert amit mi művelünk az nem nevezhető focinak.. ahol nagy kert van.. nagymamámék még mindig ott laknak falun.. és imádok nyaranta lemenni hozzájuk mert jó ott lenni és egész nap a kertben süttetni a hasam egy haverral.. hihetetlen jó dolog a falusi élet.. sokkal jobb mint városban lenni/lakni.. nyáron nem gokart vagy break táborba megyek hanem lovastáborba ahol lovakat kell gondozni és pakolni a trágyát *hülyefej* sokkal jobb mint a motorolaj szaga.. buliba nem igazán szeretek járni.. inkább tábortűz és csillagnézés.. sokkal jobb mint a dobhártyaszaggató remixeket hallgatni..
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!