Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nézik le a városi csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nézik le a városi csajok a falusi srácokat?

Figyelt kérdés

Egy kis faluban lakok a legközelebi város kb 3/4 órányira van innen. Minden pénteken haverokkal el szoktunk menni bulizni de ált csak a faluba, néha m1ünk be csak a városba mer mesze van (meg am is útálom). De most a héten szakitottam a csajommal egyik haverom kitalálta menjünk be bulizni összeszedek majd vmi piсsát és jó lesz nekem. Hiába mondtam h nem akarok csak monták h mennyünk mennyünk jó bementünk.

És megint az volt mint már egy csomószor, ezért útálok bejárni :(

1. Ha a csajok meghallják h faluból jöttem már az minuszpont

2. Tájszólással beszélek nem tehetek róla :( Én nem is hallom magamon csak mások monták :( Na ez nagyon minuszpont

3. Ha egy csaj még mindig nem hagyott ott akk előbbutóbb tuti feljön h ő hova szokot járkálni haverokkal fesztiválok külföld mittomén... erre én mondhatom h én egész kurvа nyáron bárányokat szoktam legeltetni. Na erre ált az összes csaj felaggya a dolgot ezen még senki sem jutott tovább :P

Na meg elég csórók is vunk nekem nincs anyi pénzem h a csajokat meghívjam piára örülök ha magamnak van :( Pedig tényleg szivesen meghivnám őket de nincs pénz :(

Am benn a faluban nincs semmi gáz tök jól tudok csajozni volt már több csajom is de ahogy bemegyünk városba rögtön 5 perc után én vok a falusi parasztgyerek :( És már fаszom kivan evvel tegnap olyan szаrul esett h inkább egy haverral leléptünk egy térre 2en sörözni. Pedig ritkán csinálok ilyet, elég bulizós típus vok.

Miért néznek le minket a városiak? Tényleg annyira jobb egy városi srác mint egy falusi? Meg nekem sosem lesz esélyem akk? :(

16/F

2010. febr. 6. 18:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

húú, én is falusi vagyok, bár lány. de pl a tájszólással engem ki lehet kergetni a világból, sajnálom, erre elég kényes vagyok :S

esélyed lesz, csak ne az ilyen plázaszökevény szolicicákkal kezdjél, hanem vedd észre az átlagos lányokat is, vagy keresgélj helyben.

20/L

2010. febr. 6. 18:09
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

azért, mert sajnos a korodbeli csajok ilyenek. ők a menők, mert ők a városból valók, és nem egy tanyán élnek birkák között. de ezt amúgy mindenki tudja, ez sajnos így működik.

én bp-i vagyok, és volt egy vidéki barátom. mikor levitt vidékre, mindenki fenntartással kezelt, h nah, énvagyok a pesti (ráadásul) csaj, biztos kőbunkó, meg beképzelt, meg lenéző leszek. csak később vallották be, mikor már összehaverkodtunk, mert észrevették, h nini, egy kivétel, ezegy rendes pesti csaj (csoda), és akkor mondták el, h kezdetben nemakartak velem haverkodni, merthogy én biztos lenéző leszek meg stb.

nemtom ez mért van, de nem csak te érzed ezt, ez kb mindenhol így van.

de majdha idősebb leszel, az idősebb korosztály már nem annyira hülye. addig meg maradj meg a vidéki csajoknál. ők is jófejek, és szépek.

2010. febr. 6. 18:12
 3/20 anonim ***** válasza:
becsüld meg magad, arra gondolok, hogy vedd tudomásul: ha rendes gyerek vagy, akkor ki kell várnod a megfelelő lányt, most különben is, nem érdemelnek meg, ha külső alapján ítélnek, szard már le. szerintem ha látod hogy gyűlik a mínuszpont, akkor ne várd meg amíg a lányok mennek arrébb, hanem hagyd őket a g.cibe. a lényeg: nő és busz után sosem futunk, MINDIG jön a következő.
2010. febr. 6. 18:14
 4/20 anonim ***** válasza:
13%
Talán helyesen kéne írnod.
2010. febr. 6. 18:16
 5/20 A kérdező kommentje:

Kösz de odáig még sose jutottam el h a helytelen irásomért hadjanak ott :P

18:09 Bakker de nem tehetek arrol h így beszélek én így szoktam meg :(

18:12 Köszi am tényleg jófejek és szépek csak egy idő után zavaró h minden csaj valamelyik haver excsaja :D

2010. febr. 6. 18:23
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

"Talán helyesen kéne írnod." - szerinted attól nem néznék le? Pont az lenne akkor a bajuk, hogy helyesen ír. Belém már kötöttek ilyenért :D

Kérdező: már említették, de én is csak erősíteni tudom: mindenhol így van ez. Az idegent mindig kinézik maguk közül az emberek, senki sem szereti, ha az ő területére bekeveredik más. Gondolom ti is lenézitek a falutokban a városiakat, hogy mit akar ott nálatok az a lusta, még csak azt sem tudja, mi az a munka.

De természetesen ezeket a "határokat" át lehet lépni, csak meg kell találni a megfelelő partnert hozzá a másik közösségben. Próbálkozz, és sikerülni fog (de egy szelídebb lánnyal könnyebb dolgod lenne, csak ők meg nem teremnek minden discoban)

Kitartás, ráérsz még :)

Egy falusi srác, aki belekeveredett a pesti életbe...

2010. febr. 6. 18:27
 7/20 anonim ***** válasza:
46%
hát, ha így írsz, ne csodálkozz. engem nem érdekel, ki hova valósi, de általában nem állok össze falusi srácokkal, akik hülyeségeket beszélnek, nem tájékozottak stb. némelyik komolyan mondom...én pesti vagyok, de van néhány osztálytársam faluból és borzalmasan viselkednek, meg beszélnek.
2010. febr. 6. 18:29
 8/20 anonim ***** válasza:
oda lehet figyelni a beszédre szerintem, ahogyan megtanulsz beszélni baba korodban, úgy tanulhatod később is, igaz így már nehezebb...gyönyörű a magyar nyelvünk, de a tájszólás nem nagyon szép ám...nem tudom pontosan milyen mértékben beszélsz úgy, de ha úgy, hogy kilóg a kapanyél a szádból, akkor nem csodálom, hogy nem jön be a lányoknak...értem ezt olyan lányokra, akik nem mozognak ilyen körökben, az én szüleim, nagyszüleim is olykor elég ízesen beszélnek, nem az van, hogy "kell" hanem "kőő", jöttem helyett gyüttem és hasonlók. felénk inkább e-znek az emberek, de rám például semmi tájszólás nem ragadt azon kívül, hogy nem azt mondom, hogy lécet, hanem azt, hogy lecet. de mindig igyekszem odafigyelni, hogy szépen beszéljek. olyan incs, hogy ezt szoktad meg, minden figyelem, akarat és tanulás kérdése.
2010. febr. 6. 18:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

komolyan mondom hagyjátok már a tájszólását....azthiszitek ez a legnagyobb baja h tájszólása van? és azthiszitek h a vidéki VÁROSOKban mindenki úgy beszél mint itt pesten?

ne a beszédstílusát akarjátok már megváltoztatni, ott vidéken így beszélnek és kész. csak azért nemfog pesti-nyelven beszélni, mert itt mindenki ezzel b@szogatja. ahol ő lakik és ő él, ott így beszélnek.

azért mert nemlesz tájszólása attólmég ugyanúgy eljön majd az h nincsen pénze és a birkákat terelgeti nyáron, úgyhogy semmire nem megy azzal h kinevelitek belőle a tájszólást.

amúgy meg sztem a tájszólás igenis érdekes. tájegységenként eltérő, és én pl szeretem hallgatni a tájszólást, persze csak azt amit meg is értek :D

a 18.12-es PESTI!

2010. febr. 6. 18:33
 10/20 anonim ***** válasza:
nem Pestről beszéltem, Pesthez képest én is vidéki vagyok, győri...egyébként, a kontaktus akkor is beszéddel kezdődik, ha ott nyerő pontja van, nyilván kisebb az esély arra, hogy a továbbiaktól "megrémülnek" a lányok...
2010. febr. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!