Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek mennyire fontos az, hogy egy férfi izmos legyen?
Tudom,hogy sokszor volt ez a kérdés,de nem igazán tudom,hogy nektek hol van a túl kigyúrt határ.
Kép 1:
Kép 2: (am. ő egy magyar testépítő)
Szerintem a lányok 99%-nak NEM jön be sem az első sem a második:)
Nem kell hogy kigyúrt legyen, hanem sportos, szálkás.
Löttyedt házas, úszógumis puhány ne legyen!
hát, nekem elsősorban az egyéniség fontos, szóval mondhatnám azt h nem számít, de azért szeretem h a barátom válla széles, az olyan biztonságérzetet ad :) ha már dönteni kell, akkor sztem legyen visszafogottan izmos, úgy, h ne dudorodjon rajta, de ha megfogom, lehessen érzeni :)
ja és a fenti 2 kép nekem már nagyon túlzás, az alsó meg gusztustalan is :S (mármint járás szempontjából)
1, belefér, de nekem(!) már az is sok.
2, nekem abszolút ronda.
Minden lánynak más tetszik, elég nehéz lesz átlagolnod.
nekem bizonyos mértékig fontos. szeretem, ha egy srác sportol valamit és nincs löttyedt teste. a barátom kosarazik és nem egy izompacsirta, de pont annyi izom van rajta, amennyi szükséges egy férfire.
17L
én szeretem párom úszógumiját,
kinézetre ami nekem fontos,hogy legyen magas,legyen formás feneke,és a feje is szép legyen...izom csak annyi kell,hogy elbirjon engem cipelni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!