Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek mennyire fontos az, hogy egy férfi izmos legyen?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sokszor volt ez a kérdés,de nem igazán tudom,hogy nektek hol van a túl kigyúrt határ.

Kép 1:

[link]

Kép 2: (am. ő egy magyar testépítő)

[link]

2010. febr. 6. 11:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lányok 99%-nak NEM jön be sem az első sem a második:)

Nem kell hogy kigyúrt legyen, hanem sportos, szálkás.

Löttyedt házas, úszógumis puhány ne legyen!

2010. febr. 6. 11:40
 2/21 anonim ***** válasza:

hát, nekem elsősorban az egyéniség fontos, szóval mondhatnám azt h nem számít, de azért szeretem h a barátom válla széles, az olyan biztonságérzetet ad :) ha már dönteni kell, akkor sztem legyen visszafogottan izmos, úgy, h ne dudorodjon rajta, de ha megfogom, lehessen érzeni :)

ja és a fenti 2 kép nekem már nagyon túlzás, az alsó meg gusztustalan is :S (mármint járás szempontjából)

2010. febr. 6. 11:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

1, belefér, de nekem(!) már az is sok.

2, nekem abszolút ronda.

Minden lánynak más tetszik, elég nehéz lesz átlagolnod.

2010. febr. 6. 11:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
áá ezek már túl-túl izmosak! nekem abszolut nem fontos az izmosság, de egy kicsi azért nem árt:)
2010. febr. 6. 11:43
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem bizonyos mértékig fontos. szeretem, ha egy srác sportol valamit és nincs löttyedt teste. a barátom kosarazik és nem egy izompacsirta, de pont annyi izom van rajta, amennyi szükséges egy férfire.

17L

2010. febr. 6. 11:45
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

fujj ez mindegyik csunya.

16/l

2010. febr. 6. 11:53
 7/21 anonim ***** válasza:
2010. febr. 6. 11:54
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se jön be:S engem nem zavar, ha nem izmos, sőt még egy kis plussz is lehet rajt, csak legyen magas:) nem bírom a kigyúrt pasikat. 18/L
2010. febr. 6. 12:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

én szeretem párom úszógumiját,

kinézetre ami nekem fontos,hogy legyen magas,legyen formás feneke,és a feje is szép legyen...izom csak annyi kell,hogy elbirjon engem cipelni:D

2010. febr. 6. 12:26
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Fúújj...egyik sem jön be.
2010. febr. 6. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!