Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a minimum magasság ami alatt nem érdekel egy férfi?
Minimum magasság? :) Hát ez jó, én pl nem szeretném ha egy férfi alacsonyabb nálam. Mondjuk kevés van, mert azért 157 cm-t túlszárnyalni nem nehéz, de szeretem ha magasabb, legalább olyan 175-185 körüli sráccal érzem igazán jól magam, akihez fel lehet venni magas sarkút :-P =)
De ez csak az én véleményem, én örülök ha van 20-30 centi köztünk, biztonság érzetet is ad, és jól is mutat =)
23/L
Nem igaz már, hogy egy alacsony csaj miért akar minimum 175 centit?!
175-180 vagyok, és akkor ne is csajozzak mert elégtelen vagyok fizikailag hozzá?Durvák a nők elvárásai...legalább akkor változtatni lehetne rajta, de nem lehet.
Ez szerintem mindenkinél más. Én magas nő vagyok, 180 centi, ezért értelemszerűen nálam a minimum úgy 184 cm, de a 190-nél kezdődik az igazi. :))
Mert szeretek magas sarkút hordani, és olyan jó, ha valaki még így is magasabb nálam.
Ez az ideális, persze nem jelenti azt, hogy csakis ez alapján válogatok, volt már 175 cm-es pasim is.
26/N
Én magas vagyok, koromhoz képest eléggé. 170 körül. Ehez a magassághoz sincs nagyon férfi, de ha magassarkút veszek...
Minél magasabb, a jobb. Pl nekem nagyon inponálna egy 1.90, 2 méter magas pasi.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:15
Mi az, h miért akar egy alacsony csaj 175 magas pasit? Bakker tudod mennyi 18 centi? Mintha annyira látszana... Nézd meg a vonalzón, ha én a 157 centimmel felveszek egy magassarkút az 175 magas pasimhoz, látszatra negyed fej különbség... 185-nél meg kb fél fej... de legalábbis ezt úgy írtad mintha olyan pasira lenne szükségem aki a "hóna alá csap"... =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!