Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már tényleg nem értem, most akkor hogy van ez? Valaki?
Van egy fiú akivel egy suliba járunk. Kettővel felettem jár. Elkezdtünk beszélgetni, tök jóban lettünk, és hát nálam túl mutatott egy idő után a dolog barátságon. El is mondtam neki(nem kis bátorság kellett hozzá), de kiderült hogy van barátnője akiről nem tudtam, és később sem beszélt róla. Úgyhogy maradtunk jóbarátok. Azóta is sokat beszélünk, szinte naponta, és folyton mondja hogy jó lenne többet találkozni a suliban és sajnálja hogy szinte sosem jön össze. Nem rég mondtam hogy kidekorálnám a szekrényem, és hozott posztereket(pedig nem kértem rá, de végül nem sikerült odaadnia, mert nem találkoztunk, utólag mondta hogy voltak nála). Szintén nem rég mondta hogy legyen skypom hogy tudjunk beszélni(eddig nem volt). Most akkor túl gondolom, vagy van "valami"? Már azelőtt is kedves volt mielőtt elmondtam mit érzek. Nem értem... :/
Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat. :)
"Szintén nem rég mondta hogy legyen skypom hogy tudjunk beszélni(eddig nem volt)" TÉNYLEEG?:DD
Lehet,hogy csak barátként tekint rád nem?
Még van barátnője egyébként? Mert ha igen,akkor nemhiszem,hogy többet akarna..
" Ő lehet hogy hűséges a párjához,"
Ez nem hűség kérdése. Hűségesek ahhoz vagyunk, akit annyira szeretünk, hogy nem tudunk másra nézni. Ez a fiú tud, és láthatólag kifelé kacsingat a kapcsolatból. Tehát, kérdező, van esélyed, csakis rajtad múlik a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!