Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy a mai fiuknak csak a ribik jonnek be?
Nézd, kedves válaszoló. Ha neked azok a lányok valakik, akik feltűnőek {ergo két tonna festék van rajtuk, a lehető legirritálóbb színű a hajuk, de legalábis hidrogénszőke, maximum 40 kilósak, nyolcméteres csillogós műkörmeik vannak, minden szünetben a vécére járnak megigazítani a hajukat, sáros-jeges-havas úton tízcentis tűsarkúban rohangálnak, mínusz tíz fokban miniszoknyában vagy feszülős bőrgatyában feszítenek, a kabátjuk maximum köldökig ér, sapkát nem vesznek mert tönremegy a hajuk, és minden létező hímivarú farkába pumpálnak egy kis vért} Ez kell? Mert csak ez a feltűnő! Ha egy lány igényes, szép, de nem festi a haját, normális ruhákban jár, nem nyűglődik magassarkúval húszcentis hóban, fölveszi a sapkát pert szimplán fázik a füle, nem vállal be egy mellékvese/húgyhólyag/petefészek/húgyúti gyulladást a köldökig érő kabátért, és a körmeit sem cseszi el hülye zselékkel, az már túl egyszerű, igaz? De sebaj, én nem eszem magam, én megtaláltam a páromat.
De ne aggódjatok lányok, az idősebb korosztály, nem az ilyen kis hülyék mint tizenöt és tizenhat év, akik ide rohangálnak és titkos terveket szövögetnek feleségekről akik k.rvák...???!!!, és mindennapi szexről akkor és ott, ahol ők akarják, holott azt sem tudják micsoda, hanem az olyan 19-25 éves korosztály már kezd normális lenni. Szerencsére. Persze kivételek mindig vannak, de az átlag sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!