Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van az hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a mai fiuknak csak a ribik jonnek be?

Figyelt kérdés
Birom, hogy az osszes fiu, csak a ribancokra figyel fel. Egy atlagos, hetkoznapi csajt meg le se szarnak. Es ez egyre szornyebb.
2010. febr. 5. 16:04
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
81%
16:15 merre lehet megtalálni az ilyeneket, mint te? :D
2010. febr. 5. 16:16
 12/45 anonim ***** válasza:
64%

Én még nem láttam normális hétköznapi csajt, csak ribiket... Bocs...

18/F

2010. febr. 5. 16:19
 13/45 anonim ***** válasza:
64%
Hmm, ez régebben is így volt. Azokra figyelünk fel, de nem járnánk velük, mert aki qrva, abból nem lesz terepjáró. Sőt, villogni lehet vele, hogy nekem is meg volt a csaj, de ennyi, max némi trippert összeszedsz tőlük jutalomként. Idővel a helyzet fog változni és te leszel az értékes, ő meg a kiélt HP.
 14/45 anonim ***** válasza:
41%
miért van az hogy egy 15 éves lánynak ilyen próblémái vannak?
 15/45 anonim ***** válasza:
66%

Én is megnézem a kis plázap*csa csajokat, de nem akarok tőlük semmit. Egy buliban a kis r*bncokat könnyen fel lehet szedni, egy éjszakás kalandra oké, de komolyabb kapcsolatra nem jó egyik sem. Nekem is egy normális hétköznapi barátnőm van, aki jól néz ki, mégsem beképzelt hisztis p*csa. Az ilyen csajok érnek sokat, és nem a kis r*bancok, akiket szinte mindenki szétkurt. Ne gondold, hogy azért mert nem vagy plázap*csa vagy nem a legújabb divat szerint öltözöl, nem vagy jobb csaj mint a többi...sőt jobb is.

F/18

2010. febr. 5. 16:21
 16/45 anonim válasza:
89%

És miért van az,hogy alányoknak,a többségnek csak a menő,nagydumás,autóval rendelkező,izmos,kevés szőrrel fedett,magas pasik jönnek be??

Miért őket részesítik előnyben??

Egy átlagos,hétköznepi srácot meg ...hát..eészre se veszitek ha meg igen rögtön csalódtok is benne,mert nem felel meg az ideálnak,a feltételeknek,az elképzelt képnek és már esálye sincs ...

2010. febr. 5. 16:21
 17/45 A kérdező kommentje:
hat... ha van is ilyen atlagos pasi, akkor anak csaja van. En is ilyen atlagos pasit keresek. De valahogy nem talalok. Es ok se talalnak meg, de sztem ha elkezdenem magamra hivni a figyelmet, lehet hogy felfigyelne ram par.
2010. febr. 5. 16:25
 18/45 anonim ***** válasza:
76%

A fiatal fiúk azért szeretik a ribiket, mert aránylag kis erőfeszítéssel kapnak egy ingyen numerát.

De garantálom, hogy egy érettebb férfi aki szeretne családot alapítani az nem egy könnyűvérű csajt fog választani, mert tudja, hogy az első adandó alkalomnál hára vágja magát bárkinek!

2010. febr. 5. 16:25
 19/45 werte ***** válasza:
80%

Ugyanazért, amiért a csajok a pénzes kopasz kigyúrt iq lightos BMW-s félrelépős parasztállatokkal!

Ha te is Én is... Kivételek erősítik a szabályt. Amúgy meg a pasik azért választják az ilyen csajokat, mert kell akik hegyezik a ceruzát, aztán ha nősülni kell-elvesznek egy normális csajt. A csajok ugyanannyira tehetnek arról, hogy ilyenek lettek a normák!

2010. febr. 5. 16:28
 20/45 A kérdező kommentje:
haaattt... nem tudom. De azt nincs hogy megtudni hogy a pasik azert lettek ilyneke mert a csajok provokaljak magukat, vagy a csajok lettek ilyenek azert mert a pasik csak sex-et akarnak
2010. febr. 5. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!