Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van az hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a mai fiuknak csak a ribik jonnek be?

Figyelt kérdés
Birom, hogy az osszes fiu, csak a ribancokra figyel fel. Egy atlagos, hetkoznapi csajt meg le se szarnak. Es ez egyre szornyebb.
2010. febr. 5. 16:04
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
66%
én is megvetem a kurv.kat, de itt nem olyan nőre gondolok, aki pénzért szeretkezik. ha te nem vagy olyan, annál jobb, mert elárulok valamit a férfilélekről: egy férfi sosem tiszteli azt, amit könnyen megkaphat. egy ribi vagy egy k.rva sosem fogja kiérdemelni a tiszteletet a szemünkben.egy jó kis dugás és hello. de ha valakiért meg kell küzdeni, na az igen, és aztán megtartani nagyon jó érzés. a ribik arra jók csak, hogy lehessen őket fogdosni, vagy egyszer felhúzni és aztán szevasz tavasz. nem tiszteljük a könnyű prédát, és sosem tiszteltük. te meg ne legyél más, mint amilyen vagy, mondom, a legjobb, amit tehetsz, ha előbb magadat tiszteled, és akkor téged is fognak.
2010. febr. 5. 16:33
 22/45 anonim ***** válasza:
76%
16:21 jobb lennék, mint egy plázacica, az lehet. De akkor mégis, miért nem kellettem eddig senkinek? :O
2010. febr. 5. 16:34
 23/45 anonim ***** válasza:
54%
aztán meg csalják orrba-szájba a "feleségüket" de mind1... az érettség meg nem az életkor függvénye, csak nagyon sok lány így gondolja, hogy ha már idősebb 2-3-4-10-20 évvel a pasi mint ők, akkor biztosan "érettebb" mint az ő korosztályában lévők. de igazából lyukra játszik minden fiú/"férfi" ennyi a lényeg. írom ezt úgy, hogy én is fiú vagyok meg 18 éves meg ilyenek. meg én próbálok normálisan hozzáállni a lányokhoz, de erre nem vevő egyik sem természetesen. most erre majd jönnek az oltások, hogy mekkora csicskafasz vagyok, stb, de kib@szottul nem érdekel.
2010. febr. 5. 16:34
 24/45 A kérdező kommentje:

hat en meg olyan fiut keresek amilyen te vagy. De itt errefele nem talalhato. Vagy nem tudom, en nem talaltam meg.

Remelem amjd egyszer talalkozok egy ilyennek es megtetszunk egymasnak.

2010. febr. 5. 16:37
 25/45 anonim ***** válasza:
74%
ugyaenzt nem értem én sem amit te. nálunk is mindenki az oyla ncsjaokra tapad aki olyan cuccokat hord h kivan mindene meg minden meg riszálja magát mindenhova :S és itt csak ők a fontosak a többiek meg le vannak szarva -.-" Felénk is jöhetne pár 100 normális srác......:(
2010. febr. 5. 16:40
 26/45 A kérdező kommentje:

jaja...:-|

-.-"

2010. febr. 5. 16:41
 27/45 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom mikor írta a kommentet, de vmi olyasmi volt benne,hogy miért van a 15 éves lányoknak ilyen problémája... egy 15 éves lány ugyanúgy vágyhat ilyenekre, mint egy 18, ő is lehet szerelmes, ő is érezheti ugyanazt. Nem értem hogy miért baj ez :S mert túl fiatal...? Igen, 13 alatt fiatalok... de az ember 6 éves korától szinte folyamatosan szerelmes, először még gyerekszerelem, később kezd komolyodni... attól még hogy te már elmúltál 15, nem kell lenézni a fiatalabbakat, hogy ők még túl kicsik mindenhez...

Egyébként én ismerek egy csomó olyan fiút, aki a normális lányokat szereti =)

2010. febr. 5. 16:42
 28/45 anonim ***** válasza:
89%
Miért van az, hogy az átlagos, hétköznapi csajok leszarják azokat az átlagos, hétköznapi fiúkat, akiknek ők tetszenének, és olyan szőke hercegekről álmodoznak, akiknek a ribancok kellenek?
2010. febr. 5. 16:54
 29/45 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert nem csak a lányok többsége ku*va, hanem a fiúk többsége is, de amúgy ha egy lány vagy egy srác vagány és kiáll magáért annak semmi köze sincs ahhoz hogy ribi vagy sem, mert a kettő nem függ össze, igaz viszont hogy általában a nem ribik, nem elég maga biztosak, de tény hogy itt is ott is van, ilyen is olyan is. De én magam részéről, les*arok minden lányt, akár vagány és k*rva, akár vagány és nem k*rva, akár se nem vagány se nem k*rva. Én szerelmes akarok lenni, de így édes kevés ember gondolkodik mint én, sokan az állatokhoz akarnak hasonlítani ebből a szempontból, persze nekem édes mintegy, így legalább annál jobban ki lógok a "szürke" rétegből, és annál jobban érzem magam.
2010. febr. 5. 18:03
 30/45 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Nagyon jó kérdést írtál ki,ez engem is nagyon foglalkoztat,pedig már 24 vagyok.Írják itt sokan,h.a normális csajok kellenek,a kis ribik,meg csak szórakozni....én is ismerek ilyet,akinek,normális kinézetű csaja van szerinte,mégis a ribi kinézetű csajokkal csalja meg általában!!! És most írjak erre valamit?? Én is az áldozata lettem,de egyátalán nem nézek ki ku...nak,se viselkedésre,se öltözésre,se sehogy! Akkor most mi van? (amúgy ő a falu úgymond bikája)
2010. febr. 5. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!