Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezen az oldalon kb 95%-ban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon kb 95%-ban miért olyan nők, lányok vannak, akik minden kérdésnél leírják, hogy nem fontos annyira a külső, csak legyen magabiztos, ápolt stb. Aztán ha egy pasi itt beszélget velük és képet küld, akkor miét menekül el mind?

Figyelt kérdés
Csúnya vagy átlagos pasi ír nekik, akinek előtte itt a gykn minden lány leírta, hogy tuti nem a külseje a gond. Aztán mindig jön priviben a csattanó, hogy 80-20%-ban ezeknek a lányoknak is (a való világban 95%-ban) csak a külső dominál.
2015. jan. 4. 16:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Azt viszont tudom, hogy egyszer facebookon én és a helyes haverom is írtunk egy csinos, de szingli lánynak. Nekem zsigerből nagy kérlelés után leírta, hogy nem kell neki pár, a haverommal meg rögtön randira akart menni. Akkor nagyon magam alatt voltam.
2015. jan. 4. 16:31
 22/25 anonim ***** válasza:
Mert nem akart megbántani :)
2015. jan. 4. 16:32
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem csak ezen az oldalon annak ilyen nők hanem mindenütt.

Sőt mi pasik is mind ilyenek vagyunk. Fontos a külső és kész , nem lehetsz szerelmes, nem vonzódhatsz egy ronda emberhez.Nem azt mondom hogy csak a modellekre buknak az emberek de az átlag alattiaknak nehéz dolguk van, az egyszer biztos.A másik meg hogy elmondják ugye ezt a szöveget amit te is írtál, aztán a fejükben összeraknak egy képet rólad, de mikor meglátják a fotódat akkor kipukkan ez a lufi. Lehet többet vár mindenki titkon, és ezért nehéz megemészteni a valóságot. Ebben benne val az is hogy lehet személyesen máshogy alakulna a dolog. Mert neten keresztül csak egy képet lát rólad.. nem tudom érthető e.

2015. jan. 4. 17:13
 24/25 A kérdező kommentje:
Igen, érthető. Köszi a választ.
2015. jan. 4. 19:21
 25/25 anonim ***** válasza:

Fontos-e a külső? Persze, csakhogy ez mindenkinek mást jelent! Kimondottan a lusta/ plázavicák/ kitartott nők másznak rá a pénzes, modell pasikra.... Elárulok egy titkot, minden normális mentalitású lány egy konkrét dolgot néz meg a férfiakon, barátnőmnél ez pl.: a vádli, nálam a fogak és itt sem feltétlenül a tökéletesség a cél, hanem hogy megfogjon az adott tulajdonság. Páromnak belenéztem a szemébe és azonnal elvesztem, majd kb 10 órán keresztül csak beszélgettünk ( a fogait is szóbahoztuk) . Nem hiszem, hogy túl sok ember találná meg a párját GYK-n, ehyrészt ez nem erre lett kitalálva, másrészt az emberek sajnos tényleg hajlamosak elferdíteni az igazságot, akár azért is, hogy egy kicsit fantáziálhassanak a mi lenne, ha kérdésről. "Normális" (= szerető, gondoskodó, megértő, hűséges, kedves, barátságos, őszinte, legjobb barát, aki mindent tud rólad, de mégsem jutna mégcsak eszébe sem, hogy visszaéljen ezzel, bizalmi társ) lányt találni tényleg nehéz,egyrészt a lányok körében ők képviselik a kisebbséget, másrészt a férfiak is felismerték ezt, és ha találnak egy ilyen lányt, akivel összepasszolnak, akkor egyhamar nem eresztik el.

22L (3,5 éves kapcsolatban)

2015. jan. 24. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!