Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire érdemes őszintének lenni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 15:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
nem érdemes! az igazság csúnya és sokszor fáj. a nők azt mondják, hogy az igazat akarják tudni, de nem! amikor egy nő azt mondja, hogy nyugodtan mond el az igazat, nem sértődöm meg, az a legnagyobb csapda! ha igazat mondasz és nem tetszik neki akkor szét is tép! azt kell nekik mondani amit hallani szeretnének!
2014. dec. 30. 16:34
 12/15 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
100%ban,de ha megcsalod azt ne mond el neki.
2014. dec. 30. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:

11: Így van, ezt emeltem ki magam is. Tehát, aki úgymond "ért a nők nyelvén", az végsősoron titkolgat vagy/és kozmetikázza a mondandót, de akkor hol marad a vágyott nagy őszinteség? sajnos, nem érdemes, azt kell mondjam, magam szívatnám meg vele. És tényleg ahogy mondod, ez egy nagy csapda, amibe ha belemászol nem jössz ki, tehát ha nem akar kibazarintani magával egy férfi akkor nem lehet teljesen úgymond őszinte (= ami a szívén az a száján).

De ezt a nők maguknak köszönhetik, mert nem képesek a személyeskedés vádjától elvonatkoztatni: ha nem azt mondod amit hallani akar, véged. Én elárulom ezért nem tudok nőt hosszú távon sosem megtartani, pedig rövid távon nem megy rosszul az ismerkedés című játék.

2014. dec. 30. 20:10
 14/15 anonim válasza:

A nőkkel szemben az elején taktikázni kell! Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenben hazudni szükséges, hanem, hogy bizonyos témákban jól kell tudni válaszolni :)

Aztán ha komolyra fordul a dolog, akkor viszont tudni kell, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom...

P.S.: kb. 10 évvel ezelőtt, amikor 17 voltam, egy 1. randin kíváncsiságból kipróbáltam, hogy milyen az, ha 100%-ban őszinte az ember. Nos az ismerkedés így 10 percig tartott. Tehát taktika, taktika, taktika!

2015. jan. 1. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam eddig, hogy nagyon nem éri meg.
2015. aug. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!