Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire érdemes őszintének lenni egy lánnyal?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 15:33
1/15 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, hogy amennyire csak tudok. Így tiszta a lelkiismeretem.
2/15 anonim válasza:
Előbb utóbb minden hazugság kiderül, szóval... plusz ha igazán fontos a lány, akkor alapból minek hazudni neki.
3/15 anonim válasza:
Attól függ hogy az jó vagy rossz dolog amivel őszinte akarsz lenni.
4/15 anonim válasza:
amennyire csak tudsz, annyira érdemes :)
5/15 Linó03 válasza:
Oda-vissza amennyire csak emberi mivoltunk engedi, akkor nincs gubanc, meg lelkiismeret furdalás. :)
6/15 anonim válasza:
Hát, én mindenképp értékelném, ha végre lenne egy őszinte férfi mellettem. A sok titkolózással meg a kifogásokkal már tele a padlás. Ha ez történik úgy veszem nem is akarja a kapcsolatot csak nyuszi bevallani, vagy pedig azt várja mikor fogom én dobni, mert az egyszerűbb. :(
7/15 anonim válasza:
Vannak olyan dolgok, amik előbb-utóbb kiderülnének, azokat elmondom. De nem kell mindent tudnia rólam, valami csak rám tartozik. Ezeket max akkor mondanám el neki, ha teljesen megbízok benne.
8/15 anonim válasza:
Ez emberfüggő.
Ismertem egy csajt a melòhelyemről.
Mikor munkanèlküli lettem mondtam neki,hogy csòrò vagyok stb.
Na nem is kellettem neki.
Igaz szarul esett,de ha esetleg lett volna pènzem akkor meg csak a pènzemèr lett volna velem.
Megèrte őszintènek lennem szerintem.
9/15 anonim válasza:
Ez egy nagyon összetett kérdés ám, hiszen a tapasztalatom azt mutatja, hogy a nőkkel kapcsolatban más kell legyen az ún. őszinteség fogalma, mint amikor férfi a férfivel beszél. Nem arra gondolok, hogy direktbe hazudni kell! Ámde amikor én ezt a gyakorlatot folytattam, többször is ráfaragtam és a nyersesség vádjával illettek pedig csak elmondtam őszintén amire gondolok. Sajnálatos módon az én tapasztalatom szerint legalábbis, a nők képesek személyeskedésként tekinteni olyan dolgokra amiknek ilyesmihez köze nincsen, de utána már magyarázhatod, veszett fejsze nyele. Tehát véleményem szerint NEM lehet mindent őszintén kimondani, amire gondolsz/amiben véleményt formálsz, mert egy férfivel ellentétben szinte biztosan belefutsz egy ilyen jellegű "pofonba" amit fentebb vázoltam és magadat szívatod meg végső soron. Ha erre tud valaki definitív megoldást az említetten kívül, az kérem jelezze.
10/15 anonim válasza:
Elvileg elvárják, mert ez egy szép dolog.
Gyakorlatilag azért akarják, hogyha találnak egy pici hibát abban amit mondasz már "mehetsz is a levebe" mert nem vagy tökéletes. Nekik pedig csak az ami egyáltalán szóba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!