Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet a randikon?
Az addig oké, hogy első randin illik a pasinak fizetni, de mi van a többivel? A barátom mindig, mikor találkozunk, fizet helyettem is, és ez eléggé frusztrál, ezért már addig is eljutottunk, hogy mikor egyszer találkoztunk, nem is ültünk be sehova, mert nem akartam, hogy fizessen helyettem, és nem akarok olyan programokat szervezni, ahol ez a kérdés felmerülhet (pl.: mozi...). Ti ezt hogy oldjátok meg a kezdődő kapcsolataitokban? Lányok, nem zavar, ha a férfi mindent fizetni akar? Vagy ezt hogy osztjátok meg?
19/L
K-O-M-M-U-N-I-K-Á-C-I-Ó
Mondd el a barátodnak, hogy mit szeretnél!
lehet felezni vagy felváltva vagy a moziban ő veszi a jegyet, te meg a popcornt
csak meg kell beszélni hogy legyen, ha elmagyarázod hogy neked miért zavaró ha mindig ő fizet, biztos meg fogja érteni
Mondd meg neki, hogy ez neked egy kellemetlen téma. Néha te is szeretnéd meghívni valamire.
Engem is zavarna, ha nem engedné, hogy párszor én is meghívjam.
Közöld vele, ha elmentek valahova mondjuk moziba, hogy ezt most te állod. Vagy mondjuk te megveszed a jegyeket, ő meg a popcornt stb...
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen anyagi helyzetben van a pasi. Ha tényleg van pénze, és nem okoz neki gondot, akkor nem kell ezen agyalnod, de ettől függetlenül megértem, ami írsz.
Nálunk az esetek 85-90%-ban én szoktam fizetni, barátnőm ritkábban. Ha felajánlja, hogy most ő szeretne fizetni, akkor, általában csak akkor szoktam hagyni, ha csak ilyen 1000 Ft alatti tételről van szó (pl.: 1 Mojitó a Mojitó standból, vagy 1 fagyi stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!