Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kene azon ragodnom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kene azon ragodnom, hogy miert nem fizet elso randikon? 21l 21f

Figyelt kérdés
3. randi volt, vagyis a barati talalkozo/randi hataran. netes ismerkedes, tehat 3x lattam eddig, egyebkent neten beszelunk honapok ota nagyon sokat. semmit nem fizetett. vannak ismeroseim, akik cikiznek ez miatt mar..hogy oket mindig meghivjak.. miert nen akar egy fiu lovagias lenni? par szaz forint lenne csak, es megis maskepp lenne a szememben. priviben irok bovebben.

2012. dec. 16. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:

na nekem írhatsz erről,egy cipőben járunk

én is írok,

2012. dec. 16. 14:34
 2/7 Patrik24 ***** válasza:
Ha neked egyrészt az a fontos, hogy az ismerőseid mit gondolnak erről, másrészt hogy valaki pénzt költsön rád, akkor keress olyan srácot akik megfelel ezeknek az értelmes elvárásoknak:)
2012. dec. 16. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne rágódj rajta, ilyen és kész.

Bár nekem fura, lehet hogy én vagyok maradi, de ha egy fiú elhív valahova, akkor igenis illik neki fizetnie. Nem a pénz miatt, ha pl. elmegyünk egy cukrászdába, az mondjuk 500 Ft, engem se vág földhöz. Hanem a gesztus miatt.

2012. dec. 16. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Én meg azért érzem most rosszul magam mert mindent a fiú fizet,mindenhova meghív és rengeteg ajándékot vesz:D 15/L
2012. dec. 16. 15:01
 5/7 A kérdező kommentje:

pontosan így vagyok vele 3. itt még kevesebb mint 500ftról beszélünk...

4.válaszoló: hát azért az is túlzás, én 1-2 dolognak is örülnék :( :D

2012. dec. 16. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem is az a legnagyobb baj, hogy nem hív meg, hanem a mentegetőzés.. hogy ezért meg azért.. ha nem hív válallja fel, ha meg igen, akkor hívjon.
2012. dec. 16. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Pl. egy mozijegy popcorn udito kombo mar nem all meg 3000 ft-ba, szoval ha pl. moziba hivok valakit jegyet biztosan nem fizetnem ki, ennyire jol eleresztve azert nem vagyok. De egy uditore meghivjon vagy forralt borra most a hidegben vagy hasonlo osszegu dolgokra is sajnalja toled a penzt, akkor az picit visszataszito. Ezek azert olyan dolgok amik senkit nem vagnak foldhoz.

20F

2012. dec. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!