Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a környezetem nagy része rajjá vált? 17f
Figyelt kérdés
gondolok itt az osztályra, aki meg nem azokkal elvagyok de nem beszélgetünk a csajokrol ,mondjuk nem is tudom mmért de szval lehet h nekik még nincs szükségük egy bnőre de én már rettenetesen szeretnék, de raj nemleszek Isten kedvéért sem. 17f, sztetek érdemes keresnem még a suliban? akárhány csajt látok mind olyan hogy S: hát össze összejönnék vele meert szép de vagy hüle vagy raj :S vagy keressek fiatalabb korosztályt? 14-15, vagy idősebbek közt a 18-19-20? vagy lehet azért nincs bnőm mert nagyon rávagyok állva a témára?:) am kissé visszahúzódóbb vagyok, normális öltözékkel. igényesen válogatom h mitveszek fel, igaz nem márkásat veszek ill bescsúszik néha olyan is :) de legfőképp noname márkák...:S segitsetek pls:S2010. febr. 3. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!