Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha a környezetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a környezetem nagy része rajjá vált? 17f

Figyelt kérdés
gondolok itt az osztályra, aki meg nem azokkal elvagyok de nem beszélgetünk a csajokrol ,mondjuk nem is tudom mmért de szval lehet h nekik még nincs szükségük egy bnőre de én már rettenetesen szeretnék, de raj nemleszek Isten kedvéért sem. 17f, sztetek érdemes keresnem még a suliban? akárhány csajt látok mind olyan hogy S: hát össze összejönnék vele meert szép de vagy hüle vagy raj :S vagy keressek fiatalabb korosztályt? 14-15, vagy idősebbek közt a 18-19-20? vagy lehet azért nincs bnőm mert nagyon rávagyok állva a témára?:) am kissé visszahúzódóbb vagyok, normális öltözékkel. igényesen válogatom h mitveszek fel, igaz nem márkásat veszek ill bescsúszik néha olyan is :) de legfőképp noname márkák...:S segitsetek pls:S
2010. febr. 3. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
zümmögj velük te is XDXD
2010. febr. 3. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
tedd fel őket napiszarra
2010. febr. 3. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Te mit értessz a "raj" alatt?Azt hogy fehércigány lett az összes csajból??És a haverjaid is azok lettek?Egy megoldás van:MENEKÜLJ!!!

Amúgy nemhiszem hogy a te sulidba csak ilyen csajok lennének,ha meg mégis nézz körül a sulin kívül,de ne görcsölj rá a témára...ja és légy bátor,a csajok nem harapnak:P

A márkás cucc meg a lányok nagy részét nem érdekli,amíg nem a kukából öltözöl:D

15/L

2010. febr. 3. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:

mekkora állata fószer xDDDD

a viccet félretéve én is utálom a rajokat f&sz liberalista zsidraj-cigány szarsághát szerintem nem muszáj sulidba lehet máshol is vagy másik suliba :D vagy ha nagyon utálod ezt a szarságot fejezd ki a véleményed : ) öltözködéssel és kezdj gondolkodni : )

vegyél egy illyet [link]

[link]

2010. febr. 3. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
a RAJ az én véleményem nagyképű cigány vagyis akkor a sulidban mindenki cigánnyá változott?... :D
2010. febr. 3. 21:48
 6/11 A kérdező kommentje:
hahiszed hanem pont tavaszra majd egy ilyesmiből kabátot szeretnék :D "Szebb jövőt" :) köszi mkinek a válaszát... és várok még többet :)
2010. febr. 3. 21:50
 7/11 A kérdező kommentje:
nem cigánnyá, de lesüllyedtek a szintjükre, meg... hát tökéletes szó rájuk az h "raj"
2010. febr. 3. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz velük, nem érdemes nagyon...
2010. febr. 3. 22:04
 9/11 anonim válasza:

ON: Ne foglalkozz velük.

OFF: Cigányból is van normális

15/f

2010. febr. 3. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:
44%

Adjon Isten!

Na azt jól teszed, én is azt öltözködésemmel kifejezem magam rendesen : D

Bakancs terepgatya feketebomber+hazafi pólók

Bakancs UBD fekete gatya sziklaterep bomber+pólók

Simacipő stbstbstb...

amúgy meg én is másik sulikban nézek csajokat 1.mert itt nem sok jó van 2. aki szép meg stb az meg győkér... :D

tehát válaszd a másik suli másik város stb...

Szebb Jövőt!

2010. febr. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!