Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a környezetem nagy része rajjá vált? 17f
Te mit értessz a "raj" alatt?Azt hogy fehércigány lett az összes csajból??És a haverjaid is azok lettek?Egy megoldás van:MENEKÜLJ!!!
Amúgy nemhiszem hogy a te sulidba csak ilyen csajok lennének,ha meg mégis nézz körül a sulin kívül,de ne görcsölj rá a témára...ja és légy bátor,a csajok nem harapnak:P
A márkás cucc meg a lányok nagy részét nem érdekli,amíg nem a kukából öltözöl:D
15/L
mekkora állata fószer xDDDD
a viccet félretéve én is utálom a rajokat f&sz liberalista zsidraj-cigány szarsághát szerintem nem muszáj sulidba lehet máshol is vagy másik suliba :D vagy ha nagyon utálod ezt a szarságot fejezd ki a véleményed : ) öltözködéssel és kezdj gondolkodni : )
vegyél egy illyet [link]
ON: Ne foglalkozz velük.
OFF: Cigányból is van normális
15/f
Adjon Isten!
Na azt jól teszed, én is azt öltözködésemmel kifejezem magam rendesen : D
Bakancs terepgatya feketebomber+hazafi pólók
Bakancs UBD fekete gatya sziklaterep bomber+pólók
Simacipő stbstbstb...
amúgy meg én is másik sulikban nézek csajokat 1.mert itt nem sok jó van 2. aki szép meg stb az meg győkér... :D
tehát válaszd a másik suli másik város stb...
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!