Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak mért az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak mért az olyan pasik kellenek akik csak kihasználják őket? 19/f

Figyelt kérdés

2014. dec. 28. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-nek. Van benne igazság, amit írtál az biztos! De, nem 100%-ig igaz.

Odamentem én is nem egyszer, nem tízszer, feltételezem hasonlóképpen, mint a kérdező és úgy repítettek úgy utasítottak el, hogy azt sem tudtam melyik bolygón vagyok! :-))

2014. dec. 28. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Természetesen olyan is van, #9-es. Azok a pasik viszont azért olyan kapósak, mert jól néznek ki, és értenek a nők nyelvén. Tehát a csaj nem azért választja őt, mert hogy jujj, de jól ki fog engem használni ez a fiú, hanem azért, mert bedőlnek a saját elvárásaiknak. (Jól nézzen ki, és tudja, mikor mit kell mondani.)
2014. dec. 28. 18:09
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

12@. Így van, végül is leegyszerűsítve a lányoknak egyszerűen, az a pasi kell, aki:

Magas, jóképű, izmos, jól öltözött, határozott! Ez eddig 80% siker.

Ha a maradék 20% is van a fiuban: kocsi,pénz,vállalkozás, diploma. Akkor így a siker: 100%

2014. dec. 28. 18:13
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
kell a fenének a magas, izmos, jól öltözött pasi, azért nem kellene általánosítani! nekem speciel egy alacsony, vékony, egyszerűen öltözködő srác a szerelmem, és tudjátok, miért ő? mert őt szeretem, és teszek rá, hogy hány centi magas, hány kiló, hol veszi a ruháját, amikor a csillogó szemei és mosolya okoz nekem örömet? nem kellene ennyire vaknak lenni, fiúk, mert vannak normális lányok még (elvétve), akik nem a külsőségekre mennek, hanem igenis az érdekli őket, hogy lehet-e normálisan beszélgetni az illetővel, mennyire intelligens, vannak-e értelmes tervei, céljai...ha a belsőd nem "szép", nem lehet csodálni a gondolataidat, felnézni rád az okosságod miatt, akkor sokra nem mész, hogy izmos vagy és magas (mármint ha nem egy éjszakás kalandokat keresel). és a kérdésre válaszolva: nem olyanok kellenek nekik, akik kihasználják őket, csak sajnos a többség ezt teszi, és ez utólag derül ki természetesen. 20/L
2014. dec. 28. 18:27
 15/17 anonim ***** válasza:

#14: "... mert vannak normális lányok még..."

Normális lányok? Mármint azok, akik intelligensek, normális életet élnek, normális felfogásuk van az életről, normálisan gondolkodnak, normálisan öltözködnek, aránylag normálisan néznek ki, suliba esetleg munkába járnak stb. stb., majd miután megismerem őket, fogják magukat, és lelépnek egy tapló BMW-s köcsöggel?

Mert manapság már ez számít "normálisnak", sajnos...

2014. dec. 28. 19:00
 16/17 Költőnő? ***** válasza:

Srácok miért kell épp a normális csajokat lepontozni? Akik pont egy olyan pasival vannak, mint ti? Csak mert rácáfolnak az általánosításra ?

Kérdeznék tőletek, akik lepontozzátok az ilyen lányokat.

Nektek mi a jobb? Ha 100%-ban igazatok van és aki mást állít; hazudik.---->életetek végéig egyedül lesztek.

Elfogadjátok, h akadnak kivételek, csak meg kell találni.----->lehet normális kapcsolatotok.

Kicsit gondolkodni kéne, mielőtt ész nélkül lepontoztok egy normális lányt, mert az nem béget együtt veletek.

Bezzeg ha idejönne egy ribi és bólogatna a hülyeségre, 100%-öt kapna.

Ergo a ribizlit jutalmazzátok, a normálisan gondolkodót büntetitek.

Kicsit gondolkozzatok már el ezen.

2014. dec. 29. 06:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Én sehol sem olvastam olyat, hogy a gyk-on csak a fiúk pontozhatnak. Ergo, ha lepontoznak, ne zsigerből a fúkra fogd, mert korántsem biztos, hogy ők a ludasok a dologban.
2014. dec. 30. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!