Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak mért az olyan pasik kellenek akik csak kihasználják őket? 19/f
10-nek. Van benne igazság, amit írtál az biztos! De, nem 100%-ig igaz.
Odamentem én is nem egyszer, nem tízszer, feltételezem hasonlóképpen, mint a kérdező és úgy repítettek úgy utasítottak el, hogy azt sem tudtam melyik bolygón vagyok! :-))
12@. Így van, végül is leegyszerűsítve a lányoknak egyszerűen, az a pasi kell, aki:
Magas, jóképű, izmos, jól öltözött, határozott! Ez eddig 80% siker.
Ha a maradék 20% is van a fiuban: kocsi,pénz,vállalkozás, diploma. Akkor így a siker: 100%
#14: "... mert vannak normális lányok még..."
Normális lányok? Mármint azok, akik intelligensek, normális életet élnek, normális felfogásuk van az életről, normálisan gondolkodnak, normálisan öltözködnek, aránylag normálisan néznek ki, suliba esetleg munkába járnak stb. stb., majd miután megismerem őket, fogják magukat, és lelépnek egy tapló BMW-s köcsöggel?
Mert manapság már ez számít "normálisnak", sajnos...
Srácok miért kell épp a normális csajokat lepontozni? Akik pont egy olyan pasival vannak, mint ti? Csak mert rácáfolnak az általánosításra ?
Kérdeznék tőletek, akik lepontozzátok az ilyen lányokat.
Nektek mi a jobb? Ha 100%-ban igazatok van és aki mást állít; hazudik.---->életetek végéig egyedül lesztek.
Elfogadjátok, h akadnak kivételek, csak meg kell találni.----->lehet normális kapcsolatotok.
Kicsit gondolkodni kéne, mielőtt ész nélkül lepontoztok egy normális lányt, mert az nem béget együtt veletek.
Bezzeg ha idejönne egy ribi és bólogatna a hülyeségre, 100%-öt kapna.
Ergo a ribizlit jutalmazzátok, a normálisan gondolkodót büntetitek.
Kicsit gondolkozzatok már el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!