Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak mért az olyan pasik kellenek akik csak kihasználják őket? 19/f
A lányoknak alapból magas pasi kell! Ha egy társaságban pl. 5 fiu közül az egyik 190cm, másik három 180cm és van egy 160cm fiu is, tuti hogy nem a legkisebbet választják. Ez beléjük van kódolva, ha ennél az esetnél maradunk, akkor ha jól öltözött a 190cm-es srác, sármos és nyomul, akkor még a 180cm-ek sem rúgnak labdába.
A másik dolog: A lányoknak a laza, jól öltözött, rosszfiúk kellenek, akik keményen bánnak a nőkkel, úgy is beszélnek róluk.
Hiába közeledne, normálisan egy átlagos 175cm-s rendes pasi "illendően", a lányok szemében ez nem férfias és ha ott rögtön van Összehasonlítási alapjuk vizuálisan ott a társaságban, akkor tuti, hogy a 190cm-es, laza bőrkabátost fogják választani a 175cm-es helyett.
Na, álljunk meg egy polgári szóra! Milyen kihasználásról beszélünk?
Tegyük fel (régen kiöregedtem már a rövidke liaisonokból, tehát tényleg csak tegyük fel), hogy megtetszik nekem egy lány. megismerkedek vele, meghódítom, lefekszünk. Túl azon, hogy jobban élvezi, mint én (hisz erre mindig figyeltem, tehát voltaképpen ő használ ki engem), hol tehetek én arról, ha időközben kiderül, hogy az ágyban, vagy intellektuális téren nem illünk össze? Visszacsinálni nem lehet, de ha nem illünk össze, vele se fogok maradni holmi félreértelmezett korrektségből. És akkor jön a sírás, hogy ő nekem csak ARRA kellett. Fenéket! Többet kerestem benne, de csak ennyit találtam, tehát tovább keresgélek. Másnál.
8-as. Nem,nem...félre érted a kérdezőt!
Nem egy éjszakára gondolt vagyis nem csak arra..
Pl. Egy pár hetes vagy hónapos kapcsolatra, ami alatt a "jó pasi" mivel megkaphat más lányt is, úgy ahogy az előttem szólók kifejtették, kihasználja a helyzetet és megcsalja a lányt,...vagy hazudozik neki, más lánnyal is kavar és visszaél a helyzettel, hogy kapós fiu, kaphat lányokat máshol is...és így kihasználja a szóban forgó lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!