Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a rendszeres sport változtathat annyit a külsőmön, hogy szebb csajoknak is bejöjjek?
Végre valaki a jó oldalról közelíti meg!!!
Sportolj légy esztétikus,sportos,zsírtalan!
Az h neked a csajok a motiváció? Na bumm,és? Amúgy rajtad kívül is többeknek az mint gondolnád:)
Mert a SAJÁT tested azért alakítod,esetleg akaratod ellenére hogy másnak megfelelj.
Azért ölsz magadba rengeteg pénzt,időt hogy megfelelj? Mit tett le a másik hogy ezt elvárja?
Ha ez a motivációd megjósolhatom hogy 2 hónapon vagy legalábbis fél éven belül abba fogod hagyni,hidd el.
Ha TE magad jelenleg is jól érzed magad akkor egyfolytában az fog eszedbe jutni hogy "Mi a sz*rért csinálom ezt?"
Annyira nem érzem jól magam, mert nekem se tetszik, amilyen a testem, de ez inkább azért zavar, mert gondolom, hogy ha nekem nem, akkor a nőknek sem. Jobb lenne úgy végigmenni az utcán, hogy büszke vagyok a külsőmre, mint így.
Egyébként már 2 és fél hónapja csinálom, két hét múlva meglátjuk abbahagytam-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!