Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap lesz egy buli és ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz egy buli és ott lesz az a lány. Hogy kezdjek? (aki végig olvassa és válaszol rá annak nagyon megköszönném)

Figyelt kérdés

16F

A lány 15 éves.

Kicsit több mint 1 éve volt hogy először találkoztunk egy nyílt rendezvényen ahol ő kezdeményezett.

Nem beszélgettünk sokat mert haza kellett mennie(elég késő volt)

Következő nap ráírtam mivel bejelölt Facebookon és azt írta hogy tetszek neki.

(köztudott hogy nekem facen nem megy a csajozás (mert nem látom a lány reakcióit,gesztusait stb.) és jól elcsesztem.nem volt nagy beszélgetés.ezután nem is írtam neki többet(ebből gondolom azt szűrte le hogy közömbös vagyok iránta)

Csak szülinapjára írtam neki egy boldog születésnapot ot.

De ez ugye nem mostanában volt.

Most 3 és fél hete írtam askjára hogy jó lenne megismerni,összejönni vele stb.

Ezután facen rá is írtam nagy nehezen.túl sok lett bennem az adrenalin és alig bírtam valamit kinyögni (szóval 2szor égtem be)(részben azért is mert fogalmam sincs mit gondol rólam)

Kb. 2 napja megint írtam askjára hogy tudja meg miért voltam ennyire töketlen.

Kapásból rájött hogy én vagyok pedig névtelenül írtam.csodálom hogy emlékezett.

Ő ott lesz a holnapi buliba pár barátnőjével. Én is ott leszek a buliba pár haverral.

Nemtudom mit csináljak miután észrevettük egymást és hogy hogyan válasszam le a barátnőiről?

Tanácsokat is adhattok privátban:)

2014. dec. 24. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Oh man... Relax please, relax... Look this picture, you dont need girlfriend. :/

[link]

2014. dec. 24. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia menj oda hozza es hivd el egy kicsit h szeretnel beszelni vele es akkor mond el neki amit itt leirtal es amit erzel
2014. dec. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!