Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Élet vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élet vagy szerelem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, aki eddig mindig a barátom volt. Nemrég viszont elmondta, hogy számára kezd több lenni, mint barátság. Én kapva a lehetőségen, randira hívtam és már túl vagyunk 4 fergeteges randin. Úgy érzi, hogy ő szeretne kapcsolatot is velem, viszont a baj az, hogy az életmódunk nagyon eltérő. Ő a szolid, kedves, jó kislány, aki nem bulizik, nem iszik. Én pedig hozzá vagyok csapódva egy baráti társasághoz, akikkel bulizunk, iszunk és élünk, mint a mai 18 évesek. Na már ő viszont elmondta, hogy ha összejövök vele "csak" annyi kérése lenne, hogy ezt a társaságot hanyagoljam. Szerintem félt is egy kicsit, mert vannak lányok is a társaságban, akik hiába vannak kapcsolatban, hajlamosak félrelépni (egyszer egyikük velem is). Nem fogom őt soha megcsalni, ezt eldöntöttem, de azért jó lenne ezzel a társasággal is maradni. Döntéshelyzetbe kerültem. Tudom, hogy nem éri meg az a kapcsolat, ahol megmondják, hogy mit tegyél, de szeretem ezt a lányt én is.

2014. nov. 1. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy annyira felnőtt, hogy le tudd kommunikálni a lány felé, hogy is-is és hogy néha elviszed magaddal, ha ő is akarja, de nem erőlteted a dolgot.
2014. nov. 1. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem megmondani akarja mit tegyél, csak bízni akar benned, szeretné ha ő lenne neked a fontos, ami egy kapcsolatban azért érthető.
2014. nov. 1. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Én személy szerint kerek perec megmondanám a lánynak, hogy ne akarjon megváltoztatni. Akkor lépek ki a társaságból amikor akarok, és akkor ha akarok. Neki nem kell a része lennie, ha nem akar, de ne mondja meg, hogy én kivel barátkozom.Ha szeret, elfogadja. Ha attól fél, hogy rossz útra térítenek, akkor is megmondom, hogy képes vagyok saját döntéseket hozni és olyanokat nem teszek, amik ellenkeznek elveimmel, de nyilvánvaló hogy ha ilyet kér ő ebben nem bízik, ezért biztos nem mennék bele a kapcsolatba.
2014. nov. 1. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút érthető,hogy fontos vagy számára.Épp ezért kérte ezt tőled,és nem azért,mert parancsolni szeretne neked.Én amondó vagyok,hogy egy szerető társ mindennél többet ér,így érdemes miatta kompromisszumot kötnöd.
2014. nov. 1. 16:55
 5/5 anonim válasza:
Bár én nem vagyok egy nagyon durván bulizós baráti társaság tagja, azért néha mi is berúgunk és bulizunk. De a te helyzetedben én a lányt választanám, nekem nem fontos az alkohol és a pörgés. 20/F
2014. nov. 1. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!