Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírom
Nem írok életkort de még gimis vagyok. Még 3 éve megismerkedtem egy jófej sráccal. És sokat beszéltünk és sokszor találkoztunk egy időben. És nekem nagyon tetszett. És még sosem éreztem, így. Mármint tudtam, hogy ő nem az a típus aki egy hétig tetszik. Valamikor neki is tetszettem azt hiszem de inkább csak barátként tekintettem rá. De senkinek nem mondtam el, h érzek (nem az a típus vagyok). Még a legjobb barátnőmnek sem. És mivel sokat beszéltem erről a fiúról, többször is megkérdezte, h bejön e. És pedig tagadtam. Aztán valahogy a legjobb barátnőm és a fiú összinerkedtek es egyre több időt töltöttek együtt. Es a barátnők egyik nap közölte velem h neki nagyon bejön. En pedig csak mosolyogtam es nem mondtam el neki h nekem is. Es összejöttek. Egyszerűen nem tudom mit tegyek folytsam el magamban? Kezdek eltávolodni a legjobb barátnőmtol. Folyton arról beszél h milyen amikor egyutt vannak es olyankor mintha szetrobbannek. Nem bírom.
Mit tegyek?
Magadnak köszönheted kislány.
Döntsd el ér annyit a barátnőd, hogy elmondd. (Igen elég nagy veszekedés lesz, mert nem fogja érteni miért nem mondtad el eddig) Ha jó barátnő, szakít vele. Vagy kérd meg, hogy ne beszéljen veled róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!