Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek után hogyan akarjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogyan akarjak bármilyen nőt társamnak?

Figyelt kérdés

Nem jövök be a nőknek. Persze lehet, mondani, hogy ne általánosítsak, hogy mindenkinek jópasi kell, de csak ezt tapasztaltam eddig :)

Állítólag 30 után már valamelyest lejjebb adnak az idényeikből. És mivel nem vagyok ronda, addigra talán szóba jöhetek én is.

De azt már megalázónak tartanám. Meg hogy ezek után még én udvaroljak stb. holott jópasikkal első randin lefekszenek.

Nagyon kiábrándultam a nőkből. Már már azon gondolkozok, hogy vietnámból szerzek egy barátnőt. Van egy haverom, akinek vannak ott kapcsolatai. Magyar állampolgárságért csak hozzám jönne.

Másképp úgyse lehetne. És ha már semelyik se tudna engem szeretni, akkor legalább ne magyar legyen, mert azoktól már sok rosszat kaptam. Ezért rossz emlékeket idéznek elő.

2014. dec. 21. 08:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Éljen, még egy férfi aki belesüppedt az önsajnálatba és ezért másokat hibáztat. Gratulálok, ezzel elnyerted az örök boldogtalanság és elégedetlenség sorsát.
2015. jan. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!