Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogyan akarjak bármilyen nőt társamnak?
Nem jövök be a nőknek. Persze lehet, mondani, hogy ne általánosítsak, hogy mindenkinek jópasi kell, de csak ezt tapasztaltam eddig :)
Állítólag 30 után már valamelyest lejjebb adnak az idényeikből. És mivel nem vagyok ronda, addigra talán szóba jöhetek én is.
De azt már megalázónak tartanám. Meg hogy ezek után még én udvaroljak stb. holott jópasikkal első randin lefekszenek.
Nagyon kiábrándultam a nőkből. Már már azon gondolkozok, hogy vietnámból szerzek egy barátnőt. Van egy haverom, akinek vannak ott kapcsolatai. Magyar állampolgárságért csak hozzám jönne.
Másképp úgyse lehetne. És ha már semelyik se tudna engem szeretni, akkor legalább ne magyar legyen, mert azoktól már sok rosszat kaptam. Ezért rossz emlékeket idéznek elő.
Akkor rendelj Vietnamból nőt, miért ne? :D Legalább aranyos gyerekeitek lennének. Különben megértem, én se szívesen jönnék össze olyan nővel, ha férfi lennék, aki csak azért akar velem lenni, mert ketyeg a biológiai órája és gyorsan kell neki valami férfi.
De egyébként a jó pasi mindenki számára mást jelent, hacsak nem vagy bűn ronda (azt írod nem) vagy nagyon ápolatlan, te is tetszhetsz valakinek. Ha gondolod, mutathatsz képet.
Lehet, hogy csak azoknál nem jössz be, akiknél eddig próbálkoztál. Vagy pedig megéreznek valamit, és továbbállnak.
Mi van akkor, ha ők mást szeretnének egy kapcsolatban, mint te, és ezért hagynak ott? Pl. van, aki izgalmat szeretne, van aki meg inkább egy nyugodtabb, kiszámíthatóbb életet?
Az is lehet, hogy nem olyanoknál próbálkoztál, vagy más korosztályban kell nézelődni.
De sok más oka is lehet, amivel rögtön az elején el van szúrva, az első benyomás elég döntő.
4-es vagyok.
Csak azért kérdeztem, mert sokakat hallgattam már végig a problémaikról, ha tudtam akkor segítettem.
Én ugyan fiatalabb vagyok nlad jelentősen, de ha szeretnéd kiadni magadból én itt vagyok.
Köszönöm szépen az ajánlatot! De nincs kedvem erről beszélni. 3-4 év alatt bőven kibeszéltem már a barátaimmal. Már meguntam.
Igaz, hogy fáj. De ez van. Ha panaszkodok, nem fog megváltozni.
Ez jó hozzáállás. :)
4-es voltam.
#2 Nem k@rva koreaiakról hanem vietnamiakról van itt szó! Nagy különbség!
Azt viszont leírnám, hogy a vietnamiaknak a magyar állampolgárság ÉS a pénzed kéne. Szerintük ugyanis Nyugaton mindenki gazdag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!