Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17 éves srác vagyok és van e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves srác vagyok és van e esélyem nála?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és van egy 17 éves lány akivel jól össze barátkoztunk.Osztálytársak vagyunk ö is folyton keresi a társaságom. De viszont van barátja. Múltkor együtt voltunk egy buliban jól elvoltunk. Hétfőn megkérdeztem tőle mi lett volna ha rá hajtok azt mondta viccként fogta volna föl.

Mondom és ha majd nem leszel együtt a barátoddal zavarna ha rád hajtanék? Azt mondta nem zavarná.

Most akkor van esélyem?

De állítólag azt mondta hogy szerinte nem gondoltam komolyan ezt a kérdést.Úgy viselkedik hogy mindenki azt mondja ha nem lenne barátja lenne nála esélyem.

Nem tudom mit tegyek.

2010. febr. 2. 14:44
 1/7 anonim válasza:
Ne mondogasd neki sokszor, hanem egyértelmű kisebb tetteket tegyél vele, hogy ezáltal érezze, hogy te komolyan gondold. Pl: Ha valahol sétáltok csak fogd meg neki a kezét, az mindent elárul. Hajrá! :)
2010. febr. 2. 14:59
 2/7 anonim válasza:

Lenne nála esélyed, de csak akkor ha már nincs barátja! vagy tegyél azért hogy ne legyen barátja!(nem ugy értem h kavarj be mert akk a csaj meg fog téged utálni!)

ugy értem h ha mentek buliba és nem megy vele a barátja, akkor táncolj vele, lassu táncnál ölelgesd fogd meg a csípöjét, és várd meg mi a reakciója:)

és ha sikerül elcsábítanod akk minden oké lesz!:P

2010. febr. 2. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Hallod a barát dolgot el lehet intézni, verd meg vagy ha nem jön össze szólj és elintézzük, aztán el is költözik ha kell, és tiéd a csaj, de azért valami szüzet hozzál nekem is ;D
2010. febr. 2. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem lehet mert hosszú a seggszőrőd.
2010. febr. 4. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem mivel osztálytársad, jo barátok vagytok

és ő ezért viccként fogná fel, Főleg ha sokat hehülyéskedtek együtt. Szerintem ő csak téged egy nagyon jo barátnak érez.

2010. febr. 4. 09:28
 6/7 anonim válasza:
Szerintem van esélyed mert elvileg nincsen fiú és lány között "barátság":D szóval hajráá
2010. febr. 4. 10:44
 7/7 anonim válasza:
Van fiú és lány között barátság, csak mééély, és forró, és őszintehhh :D
2010. febr. 5. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!