Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves srác vagyok és van e esélyem nála?
17 éves vagyok és van egy 17 éves lány akivel jól össze barátkoztunk.Osztálytársak vagyunk ö is folyton keresi a társaságom. De viszont van barátja. Múltkor együtt voltunk egy buliban jól elvoltunk. Hétfőn megkérdeztem tőle mi lett volna ha rá hajtok azt mondta viccként fogta volna föl.
Mondom és ha majd nem leszel együtt a barátoddal zavarna ha rád hajtanék? Azt mondta nem zavarná.
Most akkor van esélyem?
De állítólag azt mondta hogy szerinte nem gondoltam komolyan ezt a kérdést.Úgy viselkedik hogy mindenki azt mondja ha nem lenne barátja lenne nála esélyem.
Nem tudom mit tegyek.
Lenne nála esélyed, de csak akkor ha már nincs barátja! vagy tegyél azért hogy ne legyen barátja!(nem ugy értem h kavarj be mert akk a csaj meg fog téged utálni!)
ugy értem h ha mentek buliba és nem megy vele a barátja, akkor táncolj vele, lassu táncnál ölelgesd fogd meg a csípöjét, és várd meg mi a reakciója:)
és ha sikerül elcsábítanod akk minden oké lesz!:P
szerintem nem mivel osztálytársad, jo barátok vagytok
és ő ezért viccként fogná fel, Főleg ha sokat hehülyéskedtek együtt. Szerintem ő csak téged egy nagyon jo barátnak érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!